Vaš izbor miša

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Koji miš koristite, koja marka (po mogućnosti slika), i koliko ste zadovoljni njime. Bilo bi poželjno da napišete njegove vrline i mane...

Ja koristim Dellov optički miš, USB priključak, i veoma sam zadovoljan njime, pogotovu šta imam i tastaturu iste marke. Nakon 4 godine upotrebe, drži se sasvim solidno, samo mi je par puta u zadnjoj godini točkić na mišu malo zabrljao, ali izgleda da je "prebolovao" svoju bolest.
Čisto sumnjam da ću u skorije vrijeme preći na bežični miš.

0%2C1425%2Ci%3D178670%26sz%3D1%2C00.jpg
 
Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Uh, ja sam prošla sve varijante, ali mislim da one sa kuglicom ne treba ni pominjati. Davno je bilo.

Ovakvog mališu
images.jpg
sam imala godinama. Promenila sam jedan PC i dva laptopa, ali njega nisam. I sada sam ga, posle nekih 8 godina, poslala u penziju. Imao je i dodatni softver na skrolu koji sam baš koristila. Ma sjajan je bio.

U međuvremenu sam probala neki Geniusov bežični, koji sam dobila pre par godina, ali je to trajalo kratko. Nerviralo me koliko sporo reaguje.
Imala sam i jedan Hamin, od onih sa mehanizmom namotavanja kabla - to ne valja ništa, najkraće je trajao, upravo kabl mu je propao.

Sada sam, uz novi laptop, kupila i novog miša. Opet Haminog, evo ovog:
image4fba1dd591a4d.jpg
Malčice je veći od malog crvenog, lepo leži u ruci, lepo radi, za sada sam sasvim zadovoljna. yes3
 
Član
Učlanjen(a)
11.07.2012
Poruka
74
Ja koristim Logitech USB mouse sa mouse wheel. Radi dobro, samo ponekad zakaže pa moram da ga ištekam pa ponovo uštekam.
 
Natrag
Top