Varga 'sklopio' tim Teleoptika

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Varga 'sklopio' tim Teleoptika
31. jul 2009.


5544082114a71626888682406809074_big.jpg


Fudbaleri Teleoptika igraće u Prvoj ligi Srbije a trener ekipe Zvonko Varga najavio je sa kakvim igračkim kadrom će krenuti u novu sezonu.


Varga je generalnom sekretaru Partizana Darku Gruboru saopštio spisak želja a najverovatnije će to biti i spisak igrača koji će igrati za Teleoptik u jesenjem delu sezone 2009/10. Najzvučnija imena su nekadašnji prvotimci Partizana Nenad Marinković, Miljković, Stanić, Lazevski i dvojica igrača koji su zimus bili na pripremama sa Jokanovićem, Dos Santos i Jerinić.


Pored njih Varga računa i na golmana Petrovića, Adamovića, Brkovića, Karišika, Milojevića, Ranđelovića, Jovanovića i Šćepovića, omladince Partizana Ostojića, Vojkana Miljkovića, Mihajlovića, Đokovića, Mezeija, Gavrilovića i kadeta 'crno-belih' Poparu. Iz Beograda je došao Milenković, na probi je bivši igrač Dorćola Lekić.

Angažovana su i dva golmana, Ristić i Savić.

Od veće grupe stranih fudbalera koji su se u Teleoptiku borili za mesto u Partizanu računa se samo na Dos Santosa, a Brazilci Vašington, Elton i Džeferson, kao i nekadašnji mladi reprezentativac Nigerije Sodik Suraj moraće da potraže novi klub.

Spisak je predat upravi Partizana a odlučeno je da igrački kadar Teleoptika ne bude brojan zbog troškova.

Teleoptik će prvi put igrati u Prvoj ligi Srbije a takmičenje počinje 15. avgusta
 
Natrag
Top