Šta je novo?

Valdano naredio: Gledajte Krasića!

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Valdano naredio: Gledajte Krasića!
14. novembar 2009.


00014077.jpg


Miloš Krasić, srpski reprezentativac i fudbaler moskovskih „armejaca", jedan je od, medijski, najeksploatisanijih igrača sveta. Milan, Arsenal, Bajern, Mančester siti, Atletiko Madrid... Jedno je jasno. Miloš je sada sa „orlovima" u Engleskoj, a posle mečeva sa Severnom Irskom i Južnom Korejom, vraća se u Rusiju. Dalje... Videćemo.

Zainteresovanih timova ne manjka, neki su (Siti i Atletiko) Rusima na sto „bacili" i papirče sa cifrom koju bi bili radi da daju za usluge našeg fudbalera, a sada, sve može da se okrene, jer u „trku" za Krasićem, u samom finišu ulazi madridski Real!

„Kraljevski" klub je, prema pisanju španskih medija, obezbedio dovoljno novca za izlazak na januarsku „pijacu", a Krasić je još prošle zime bio na korak od „Santijago Bernabeua". Tada ga je „jurio" Peđa Mijatović, a sada ga je poželeo Horhe Valdano. Rusi su se prošle zime kockali, dobro. Povećali su cenu, a Valdano je već spakovao skauta i poslao ga u Belfast sa jednim ciljem - snimiti sve o Krasiću.

Miloševa cena je, prema sajtu transfermarkt.de 12 i po miliona evra, a Real je spremio dodatnih dva i po, tek ako Rusi opet počnu da izvode.
 
Top