I ja sam vise za biciklu
Ja verujem da Bog moze ciniti cuda, ali odredjena koja je Isus cinio i u bibliji.
Biblija savetuje da ispitujemo duhove jesu li od Boga, i da ne verujemo svakom duhu i natprirodnom cudu, pa budimo mudri, i molimo se Bogu da ne budemo prevareni, vec da prepoznamo da li je nesto od njega ili ne..
Pozdrav!
Koja je bila svrha da gori grm a ne izgara?
Koja je svrha da magarica progovori?
Koja je svrha da se vidi oganj iznad glava na Pedesetnici?
Svi se mi slažemo da treba ispitivati duhove a oni se ne ispituju tako što ćemo uzeti knjige neke žene ili čoveka već po Bibliji se vidi učenje.Gde se gađaju datumima tamo je izvor gorkog i nije za piti.
Biblija je tako jasna kad upozorava da će sa neba silaziti oganj pred ljudima jer govori ko će uzrokovati taj silazak i onda navodi da to čini LAŽNI PROROK a to je OSOBA a ne carstvi niti kontinent niti vasiona.
Još nam govori da će ta osoba živeti u vreme ČOVEKA BEZAKONJA koji će sesti u Jerusalimski Hram i tamo sebe Bogom predstaviti i taj ČOVEK BEZAKONJA će menjati vremena i zakon onima u Izraelu.
Oboje su OSOBE i lažni prorok i čovek bezakonja i to čitamo i kod Danila i Pavla i u Otk.19. naravno datako ne piše u onim knjigama koje pogađaju datume jer to nije Božja reč a samim tim ni Božja objava a onda ni Božji duh nije to nadahnuo.
Tako sa malo razuma i malo vere znamo da se u isto vreme pojavljuju čovek bezakonja i lažni prorok prvi izlazi iz bezdana i udivljuje stanovnike zemlje jer ,ožive, a drugi mu čini čast i zavodi narod da bi TAD svi koji do tad nisu primili mikročip i poklonili se bezakoniku kao bogu.
Ali nemamo pojavu čoveka bezakonja koji je pedantno opisan da ima hulnu kapu i sedi u gradu na sedam gora i opisan je kao jedan-jednina isto tako je i lažni prorok opisan u jednini jer će oni živi dočekati Isusov dolazak.
Postoje u množini antihristi i lažni proroci i lažni učitelji ali je zato taj zadnji lažni prorok opisan kao druga zver (oblast) iz koje stiže kao što je i ona hulna glava zveri najavljena sa sedam glava koje joj predhode.Pošto ništa od toga nije bilo onda nema smisla igrati se i ubacivati događaji iz budućnosti u prošlost ili sadašnjost.1700 godina se spusta oganj,nema čoveka koji toliko živi da bi toliko spustao oganj niti je rečeno da će čovek bezakonja tolikovladati i biti u Hramu već SAMO TRI I PO GODINE I ISTO TOLIKO ĆE DELOVATI LAŽNI PROROK.
Mi smo svesni koji duh veruje i potvrđuje Božju reč datu po prorocima BOŽJIM a i druga strana ima svoje proroke koji hule i izvrću istinu.
Antonija mislim da je tvoj zaključak ono što mi je promaklo jer uvek gledam na veće stvari a ona glavna mi izostala,HVALA TI.
Pokušaću da nađem ako uspem ko je prvi oganj spustio i šta je molio da bi se oganj spustio koji je povod bio da moli za oganj.
Svima pozdrav.