Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
I ja sam vise za biciklu:)

Ja verujem da Bog moze ciniti cuda, ali odredjena koja je Isus cinio i u bibliji.
Biblija savetuje da ispitujemo duhove jesu li od Boga, i da ne verujemo svakom duhu i natprirodnom cudu, pa budimo mudri, i molimo se Bogu da ne budemo prevareni, vec da prepoznamo da li je nesto od njega ili ne..

Pozdrav!

Koja je bila svrha da gori grm a ne izgara?
Koja je svrha da magarica progovori?
Koja je svrha da se vidi oganj iznad glava na Pedesetnici?

Svi se mi slažemo da treba ispitivati duhove a oni se ne ispituju tako što ćemo uzeti knjige neke žene ili čoveka već po Bibliji se vidi učenje.Gde se gađaju datumima tamo je izvor gorkog i nije za piti.
Biblija je tako jasna kad upozorava da će sa neba silaziti oganj pred ljudima jer govori ko će uzrokovati taj silazak i onda navodi da to čini LAŽNI PROROK a to je OSOBA a ne carstvi niti kontinent niti vasiona.
Još nam govori da će ta osoba živeti u vreme ČOVEKA BEZAKONJA koji će sesti u Jerusalimski Hram i tamo sebe Bogom predstaviti i taj ČOVEK BEZAKONJA će menjati vremena i zakon onima u Izraelu.

Oboje su OSOBE i lažni prorok i čovek bezakonja i to čitamo i kod Danila i Pavla i u Otk.19. naravno datako ne piše u onim knjigama koje pogađaju datume jer to nije Božja reč a samim tim ni Božja objava a onda ni Božji duh nije to nadahnuo.
Tako sa malo razuma i malo vere znamo da se u isto vreme pojavljuju čovek bezakonja i lažni prorok prvi izlazi iz bezdana i udivljuje stanovnike zemlje jer ,ožive, a drugi mu čini čast i zavodi narod da bi TAD svi koji do tad nisu primili mikročip i poklonili se bezakoniku kao bogu.
Ali nemamo pojavu čoveka bezakonja koji je pedantno opisan da ima hulnu kapu i sedi u gradu na sedam gora i opisan je kao jedan-jednina isto tako je i lažni prorok opisan u jednini jer će oni živi dočekati Isusov dolazak.

Postoje u množini antihristi i lažni proroci i lažni učitelji ali je zato taj zadnji lažni prorok opisan kao druga zver (oblast) iz koje stiže kao što je i ona hulna glava zveri najavljena sa sedam glava koje joj predhode.Pošto ništa od toga nije bilo onda nema smisla igrati se i ubacivati događaji iz budućnosti u prošlost ili sadašnjost.1700 godina se spusta oganj,nema čoveka koji toliko živi da bi toliko spustao oganj niti je rečeno da će čovek bezakonja tolikovladati i biti u Hramu već SAMO TRI I PO GODINE I ISTO TOLIKO ĆE DELOVATI LAŽNI PROROK.

Mi smo svesni koji duh veruje i potvrđuje Božju reč datu po prorocima BOŽJIM a i druga strana ima svoje proroke koji hule i izvrću istinu.
Antonija mislim da je tvoj zaključak ono što mi je promaklo jer uvek gledam na veće stvari a ona glavna mi izostala,HVALA TI.
Pokušaću da nađem ako uspem ko je prvi oganj spustio i šta je molio da bi se oganj spustio koji je povod bio da moli za oganj.
Svima pozdrav.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Taramana, odgovori da li si ti Ekumenista, koji ocekuje antihrista da mu se pokloni?

Ovo je ozbiljno pitanje za koje postoji ocigledan razlog zasto je postavljeno.

Zamolio bih odgovor.

I sta licno mislis o ekumenizmu?

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Taramana, odgovori da li si ti Ekumenista, koji ocekuje antihrista da mu se pokloni?

Ovo je ozbiljno pitanje za koje postoji ocigledan razlog zasto je postavljeno.

Zamolio bih odgovor.

I sta licno mislis o ekumenizmu?

Naravno da jesam jedva čekam da Isus uzme sve NJEGOVE u jedinstvu vere i spasenja.
Ekumenizam u Isusu je jedinstvo vere i jedinstvo spasenja.
Ko mrzi na brata nije za zajednicu svetih.
Tema je UZROK silaska ognja i u buduće pišemo isključivo o tome.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ako si ekumenista onda je tu sve jasno, jer Jerusalimski patrijarh je u eumenizmu, i radi u korist zveri i antihrista, pa je i cudo koje dolazi preko njega a antihriscansko, i dato od sotone, da sve privuce u ekumenizam posd kapu zveri i u poklonjenje antihristu.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Uzrok je što su došli da vide čudo i da se opijaju emocijama koje im demoni stvore. Bez čuda nemaju vjere.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Uzrok je što su došli da vide čudo i da se opijaju emocijama koje im demoni stvore. Bez čuda nemaju vjere.

Zaista nema Božjeg straha.
MNOGO veći problem je što neki ČITAJU da Isus uze grehe sveta pa ne veruju već čekaju da satana odnese njihove grehe i opet se Boga na boje.Evo,otvoreno ću vam reći sledeće:
HVALA dragom Bogu što me izbavi i otvori oči da čujem i razumem HVALA TI ISUSE MOJ U SVU VEČNOST.
Ali tuga mi je zbog drugih koji neznaju gde su niti mogu znati dok Bog ne otvori a On ne otvara silom već onima što iskreno traže i uvek su spremni prihvatiti istinu ma koliko se razlikovala od onog što je do tad verovao.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.323
HVALA dragom Bogu što me izbavi i otvori oči da čujem i razumem HVALA TI ISUSE MOJ U SVU VEČNOST.
Ali tuga mi je zbog drugih koji neznaju gde su niti mogu znati dok Bog ne otvori a On ne otvara silom već onima što iskreno traže i uvek su spremni prihvatiti istinu ma koliko se razlikovala od onog što je do tad verovao.

Prekrasna molitva

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Taramana opet lazes, jer tvrdis da Adventusti ne veruju da je Isus uzeo ljudske greje, pa navodno cekaju da sotona to uradi.

Tvoje lazi na tvoju glavu, a tvoja molitva licemerje najgore vrste.

Neka ti je Bog u pomoci..

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Taramana opet lazes, jer tvrdis da Adventusti ne veruju da je Isus uzeo ljudske greje, pa navodno cekaju da sotona to uradi.

Tvoje lazi na tvoju glavu, a tvoja molitva licemerje najgore vrste.

Neka ti je Bog u pomoci..

Nikad se ne bavim tvojim poslom.
Tipologija ti je jača strana nasleđena od one žene gde satana odnosi grehe koje Isus na leđima dovuče sa neba...e moj Lakiću muko.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne odnosi satana grehe, vec biva bacen sa njima i svom prljavstinom greha, i smrcu i grobom, i svim elementima u ognjeno jezero.

Sta mislis, da li sotona preuzima i coveciju smrt na sebe ako pise da i grob biva bacen u ognjeno jezero?

Tako isto ne preuzima ni ljudske grehe, vec jednostavno on sa njima i smrcu, i svime ostalim biva bacen u ognjeno jezero da tamo umre, jer je on uzrok i greha, i smrti kao posledice greha.

Natrag