Uz kafu....

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da ne pusis ziveces 5 godina duze a da nepijes kafu jos 5 ja sam zatrazio kafu sa slagom da bi pojeo slag a kafu necu da pijem.Ja pusim jedino cigare zvake sto ima da se kupe u slatkoj kuci.Tako mozes da prevaris nekog

Kako da prevarim, na šta si mislio, nisam razumeo da pušim cigare žvake :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Da ako oces da svi misle da pusis stavis cigaru zvaku i sada ce svi misliti da pusis prave cigare prevaris ih.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da veoma su slatke i ima prah koji je isto sladak dobijas pravu paklicu sa 20 cigara i ne stete zdravlju a cigare su itekako super ja sam se navukao.
Slavim svoj 2000 post i 100% korisnik sam sada

Nisam za to znao :???:
Čestitam yes3

Boli me želudac, rano sam popio treću kafu wacko2

Član
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
195
Mozda je ova tema nedostajala???

Pozivam osobu ispod na kaficu (nema pusenja)

Vidim ja da od te tvoje kafe nema ništa, krenulo razglabanje o nekim cigar-žvakama, pa će onda o pravima nepušača, pa o štetnosti kafe posbno preko 7 šoljica dnevno (to je po zadnjim istraživanjima dnevna normala) i tako to....

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Pa ima i za to prevara.Uzmes kafu sa slagom i pojedes samo slag i kao samo priblizavas kafu ustia ali ne pijes i mislice da pijes a ustvarise samo pravis da pijes.

Učlanjen(a)
22.08.2010
Poruka
440
Da ne pusis ziveces 5 godina duze a da nepijes kafu jos 5 ja sam zatrazio kafu sa slagom da bi pojeo slag a kafu necu da pijem.Ja pusim jedino cigare zvake sto ima da se kupe u slatkoj kuci.Tako mozes da prevaris nekog

Kafa i nije za mlade...moze rep da im izraste.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
171
neverovatni ste!!!

hteo sam reci da ova tema sluzi za casicu rakije ili casicu neobavezne pricice uz kafu koja moze biti i u podne i uvece i nocu

ja pozivam na po jedan esspreso i to produzeni u malu solju, ko hoce mleko bice velika (solja).
sta Vam vise odgovara, neki keksic ili cikoladica ili kikiriki?

Natrag