WinAmp + pacemaker bi trebalo to da odradi.Mislim da tu treba jos jedan plugin,ali koliko vidim,ovo resenje je dosta bajato-ne koristim Win Amp,tako da ne znam detalje-(moj favorit je jetAudio).Sony Sound Forge i Virtual DJ,sto su ti kolege preporucile,su odlicni softveri za audio obradu.Inace,programi bas za ovu namenu,su: Gold Wave,Adobe Audition,Audacity,Wave Pad,Wavosaur,MP3 Tempo Changer,MP3 Speed Changer,MP3 Doctor i sl.
U tvom slucaju, treba da se promeni tempo i pitch na MP3 fajlu.Sama brzina,moze se korigovati sa(+)ili(-) u vecini playera,i posle samo nekim programom-record -funkcijom to zabeleziti.Pored ovoga,taj kreirani MP3 mora se konvertovati.Naravno,sve ovo se moze jednostavnije odraditi.
MP3 Doctor Pro 1.04 je moj predlog- sa ovim programom se lako radi,nema puno baratanja oko kodeka i konvertovanja,dobar kvalitet izlaznog MP3 fajla.
Ako se odlucis za njega,gledaj da na kompu imas instaliran Lame MP3(ACM)3.98(4)ili ovaj novi 3.99 audio kodek koji ce program da "uzima" i koristi za rad.
Uvuces MP3 u program,nastelujes presete,ekvilajzer, podesis tempo-(brzinu),opciono pitch,mozes da korigujes postavke i MP3 kodeka,da odseces delove pesme,posebno odradis dekodiranje ili convert... itd.posle toga-Process... Program radi u dva prolaza.U prvom radi record-snima kako si postavio podesavanja, i u drugom konvertuje i pakuje MP3 fajl.
MP3 Doctor Pro 1.04+crack-(100% clean)-(2MB)- preuzmi sa sledeceg linka:
Kod:
http://www.multiupload.com/DCYSM0YVVO