Usporavanje muzike

Član
Učlanjen(a)
29.06.2011
Poruka
20
Trazio po netu, i negde nasao da winamp to moze da odradi tj plugin pacemaker, sve sredio medjutim i radi kad usporim medjutim meni treba da ja to save tako usporeno ili ubrzano, svejedno...jel neko imao iskustva sa ovim..ako ne neka mi kaze neki drugi program pomocu kojeg mogu deo pesme da usporim-ubrzam...
hvala ;)

Član
Učlanjen(a)
29.06.2011
Poruka
20
Sony Sound Forge jel sa ovim moze da se usprim i posle save pesmu usporenu ?

VIP IPTV
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
491
može ako si ga registrovao eksperimentiš malo može svašta da radi sa audio datotekama

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
WinAmp + pacemaker bi trebalo to da odradi.Mislim da tu treba jos jedan plugin,ali koliko vidim,ovo resenje je dosta bajato-ne koristim Win Amp,tako da ne znam detalje-(moj favorit je jetAudio).Sony Sound Forge i Virtual DJ,sto su ti kolege preporucile,su odlicni softveri za audio obradu.Inace,programi bas za ovu namenu,su: Gold Wave,Adobe Audition,Audacity,Wave Pad,Wavosaur,MP3 Tempo Changer,MP3 Speed Changer,MP3 Doctor i sl.

U tvom slucaju, treba da se promeni tempo i pitch na MP3 fajlu.Sama brzina,moze se korigovati sa(+)ili(-) u vecini playera,i posle samo nekim programom-record -funkcijom to zabeleziti.Pored ovoga,taj kreirani MP3 mora se konvertovati.Naravno,sve ovo se moze jednostavnije odraditi.
MP3 Doctor Pro 1.04 je moj predlog- sa ovim programom se lako radi,nema puno baratanja oko kodeka i konvertovanja,dobar kvalitet izlaznog MP3 fajla.

MP3 Doctor Pro.jpg

Ako se odlucis za njega,gledaj da na kompu imas instaliran Lame MP3(ACM)3.98(4)ili ovaj novi 3.99 audio kodek koji ce program da "uzima" i koristi za rad.
Uvuces MP3 u program,nastelujes presete,ekvilajzer, podesis tempo-(brzinu),opciono pitch,mozes da korigujes postavke i MP3 kodeka,da odseces delove pesme,posebno odradis dekodiranje ili convert... itd.posle toga-Process... Program radi u dva prolaza.U prvom radi record-snima kako si postavio podesavanja, i u drugom konvertuje i pakuje MP3 fajl.
MP3 Doctor Pro 1.04+crack-(100% clean)-(2MB)- preuzmi sa sledeceg linka:

Kod:
http://www.multiupload.com/DCYSM0YVVO

Član
Učlanjen(a)
29.06.2011
Poruka
20
instalirao sam program taj sto si mi rekao...ali nisam video de ja to mogu posle sa save...znaci ja necu da slusam samo nego mi treba da se sacuva tako usporeno...ako me razumes... ? :p

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
Razumem,to sam zaboravio da napomenemwacko2Moras instalirati i Lame(to je add-on)Kad ga instaliras mocices da sacuvas pesmu:yea:

Natrag