VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Upravo je suprotno, da vi hulite na Boga, jer ne prihvatate kontekst učenja biblije po kome je Isus Bog jednak Ocu, i učenje o njegovoj uslovnoj umanjenosti u odnosu na Oca zbog tela koje je preuzeo rođenjem na ovoj zemlji, i takođe - da je Bog kukavica i sebičnjak koji nije spreman da se sam žrtvuje za spasenje čoveka koga je stvorio, već sav teret spasenja prebacuje na stvorenje.
Ja lično nikada neću prihvatiti učenje JS po ovom pitanju, jer je to učenje preneto iz masonerije posredstvom Rasela vašeg osnivača.
Za masone Isus Hristos je samo stvoreno bice isto kao Lucifer i Andjeli, i vi verujete u ovo učenje, a ne učenje biblije, koja u kontekstu potvršuje - da je Isus večni Bog jednak Ocu.
Ja lično nikada neću prihvatiti učenje JS po ovom pitanju, jer je to učenje preneto iz masonerije posredstvom Rasela vašeg osnivača.
Za masone Isus Hristos je samo stvoreno bice isto kao Lucifer i Andjeli, i vi verujete u ovo učenje, a ne učenje biblije, koja u kontekstu potvršuje - da je Isus večni Bog jednak Ocu.