Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Usb wireless adapter problem?

  • Začetnik teme nenad77100
  • Datum pokretanja
nenad77100

nenad77100

Član
#1
Kupio sam stick usb wireless i sad imam problem ne vidi mrezu nijednu a tamo stoji da je instaliran drajver.Dalje pre je radio normalno, i malo malo pa se izgubi mreza ne moze da uhvati signal sa rutera zbog cega i kako ne znam ,to se desi kad uvece ugasim komp ujutru ukljucim nema mreza .Da li zna neko u cemu je problem,mozda je nesto iskljuceno il ima neka podesavanja pa ne umem da nadjem.Evo i par slika...klinci stalno cackaju komp pa mozda oni nesto poremete...pozz..
 
HyperSnap

HyperSnap

VIP
#2
To se desava kod nekvalitetnih a jeftinih uređaja. Pokusaj promijeniti usb port. Trebao si uzeti tp link wireless usb.

 
DoMoga

DoMoga

VIP
#5
Neispravnost USB portova je nekada simptom otkazivanja cipseta na maticoj ploci. To je najgora varijanta i, prakticno, nema popravke.

Da li ostali USB uredjaji rade na istim portovima na kojima ne radi WiFI adpter? Desava se da USB flash memorije rade i tamo gde ozbiljniji uredjaji ne rade. Jednostavno, potrebno im je veoma malo struje koju cesto i neispravna ploca moze da isporuci.

USB portovi mogu biti na izdvojenoj plocici, povezanoj kablom sa maticnom plocom ili pak integrisani na samu maticnu plocu. Ako adapter (ili drugi uredjaji ako je sam adapter neispravan) ne radi na portu koji je integrisan na maticnu plocu vreme je za zamenu racunara.

Recju, ako je adapter ispravan sva je prilika da je problem daleko ozbiljniji. Nadam se da je samo neispravan WiFI u pitanju.
 

Top