Drugari, pomagajte!
Odjednom nijedan USB stick neće da mi učita na Windows 7 Home Premium x64!
Samo sam ugasio komp i kad sam ga upalio, više nijedan USB stick ne učitava...
Pojavi se na sekund i nestane, to je sve, Svi su drivers OK u Device Manager-u, sve u redu sa kompom, niko ništa nije pipnuo, jednostavno nakon gašenja i paljenja se to dešava.
Windows je skoro instaliran, nema virusa 100% je zaštićen, a ništa nisam skidao sa Net-a, niti instalirao u skorije vrijeme, baš ništa.
Oba USB su čista 100% i radili do juče. Nije pomogao restart, ni ''Sistem restore'', ništa...
Naravno, učitava USB tastaturu i miš. Ludilo
Ako neko ima ideju šta se dešava, jer ne vjerujem da će reinstalacija pomoći.
Zaboravio sam pomenuti da mi obe USB memorije i dalje učitava na laptop... Misterija... Marti...
I još nešto - u Disk Management ga vidi ali ne dozvoljava nijednu opciju, čak ni format!
Problem je riješen tako što sam ponovo instalirao chipset od 5mb sa zvanične stranice Asrock, koji je proizvođač matične ploče!
Nevjerovatno da su svi drugi uređaji radili, nije prikazivao OS da fali neki driver, sve što sam probao nije pomoglo (a Boga mi, znam svašta...)
Eto, možda će nekom koristiti ako se nađe u sličnoj situaciji.
Hvala svima koji su pokušali pomoći! Pritisnuću dugmiće ''Hvala''
Odjednom nijedan USB stick neće da mi učita na Windows 7 Home Premium x64!
Samo sam ugasio komp i kad sam ga upalio, više nijedan USB stick ne učitava...
Pojavi se na sekund i nestane, to je sve, Svi su drivers OK u Device Manager-u, sve u redu sa kompom, niko ništa nije pipnuo, jednostavno nakon gašenja i paljenja se to dešava.
Windows je skoro instaliran, nema virusa 100% je zaštićen, a ništa nisam skidao sa Net-a, niti instalirao u skorije vrijeme, baš ništa.
Oba USB su čista 100% i radili do juče. Nije pomogao restart, ni ''Sistem restore'', ništa...
Naravno, učitava USB tastaturu i miš. Ludilo
Ako neko ima ideju šta se dešava, jer ne vjerujem da će reinstalacija pomoći.
Zaboravio sam pomenuti da mi obe USB memorije i dalje učitava na laptop... Misterija... Marti...
I još nešto - u Disk Management ga vidi ali ne dozvoljava nijednu opciju, čak ni format!
Problem je riješen tako što sam ponovo instalirao chipset od 5mb sa zvanične stranice Asrock, koji je proizvođač matične ploče!
Nevjerovatno da su svi drugi uređaji radili, nije prikazivao OS da fali neki driver, sve što sam probao nije pomoglo (a Boga mi, znam svašta...)
Eto, možda će nekom koristiti ako se nađe u sličnoj situaciji.
Hvala svima koji su pokušali pomoći! Pritisnuću dugmiće ''Hvala''
Poslednja izmena: