Usb disk security ?

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.303
Molim vas da mi neko odgovori da li je ovo dobar i bezbedan program.Instalirao sam ga sa Autorun Eater.Pomocu njih sam skinuo infekcije sa flesa i MP4 playera ali ne znam da li su to bezbedni programi?Pozdravsmile3

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Citaj mi sa usana....s....r....a....nj....e.... i ja sam ga imao .. pa sam ga na kraju skinuo. Ali ti je dobra tema jer ako imas dobar antivirusni program ....mala vrata na koja moze da udje virus je upravo usb memorija koja je otvoren medijum.

To se moze spreciti ako ukines aurorun za sve medije ( usb, cd i dvd ) i to se radi u registrima.

Ako si zainteresovan dacu ti instrukcije.....

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Citaj mi sa usana....s....r....a....nj....e.... i ja sam ga imao .. pa sam ga na kraju skinuo. Ali ti je dobra tema jer ako imas dobar antivirusni program ....mala vrata na koja moze da udje virus je upravo usb memorija koja je otvoren medijum.

To se moze spreciti ako ukines aurorun za sve medije ( usb, cd i dvd ) i to se radi u registrima.

Ja sam zainteresovan...

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Vazi sefe cmni me na mejl i saljem ti upustvo

emajl > tomislav.tec(majmun)gmail.com ...... inace sam majmun po kineskom horoskopu...

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.303

Imam Nod32 i Anti Malware,zainteresovan sam za instrukcije samo ja se ne razumem mnogo,nisam siguran da cu biti u stanju da ispratim sve to.Znaci da brisem to sranje,jel komplikovan za uklanjanje?:???:

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ne.. koristi njegov uninst.. i ako ostavi folder za sobom izbrisi ga ....

usput.... koji windows koristite.....razlikuju se podesenja....

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ok ...posto se stidis da me emajliras..... postavicu to ovde....samo ce sllika biti malo losija zbog propisa o velicini i bajtazi...

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Zezas... mogo si oma da napises...nema veze nekome ce ovo biti korisno...

a tu je i dodatak za w7 (ss i adresa)
> Disable Auto Play in Windows 7

Poslednja izmena:
Natrag