Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Citaj mi sa usana....s....r....a....nj....e.... i ja sam ga imao .. pa sam ga na kraju skinuo. Ali ti je dobra tema jer ako imas dobar antivirusni program ....mala vrata na koja moze da udje virus je upravo usb memorija koja je otvoren medijum.
To se moze spreciti ako ukines aurorun za sve medije ( usb, cd i dvd ) i to se radi u registrima.
Ako si zainteresovan dacu ti instrukcije.....
Vazi sefe cmni me na mejl i saljem ti upustvo
emajl > tomislav.tec(majmun)gmail.com ...... inace sam majmun po kineskom horoskopu...
Imam Nod32 i Anti Malware,zainteresovan sam za instrukcije samo ja se ne razumem mnogo,nisam siguran da cu biti u stanju da ispratim sve to.Znaci da brisem to sranje,jel komplikovan za uklanjanje?:???:Citaj mi sa usana....s....r....a....nj....e.... i ja sam ga imao .. pa sam ga na kraju skinuo. Ali ti je dobra tema jer ako imas dobar antivirusni program ....mala vrata na koja moze da udje virus je upravo usb memorija koja je otvoren medijum.
To se moze spreciti ako ukines aurorun za sve medije ( usb, cd i dvd ) i to se radi u registrima.
Ako si zainteresovan dacu ti instrukcije.....
Ne.. koristi njegov uninst.. i ako ostavi folder za sobom izbrisi ga ....
usput.... koji windows koristite.....razlikuju se podesenja....
Ne.. koristi njegov uninst.. i ako ostavi folder za sobom izbrisi ga ....
usput.... koji windows koristite.....razlikuju se podesenja....