Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
probaj da vrats na viber sa stora pa onda iz pocetka, naravno pre toga obrisi viber folder sa usb i sve sto se ziove com.viber.xxx sa root-a posto posle brisanja vibera ostaju neki podaci... Konkretno sam imao isti problem sa LG-G2 i posle brisanja device/data/data/com.viber.voip je vratio sticker storeKod mene se javio jedan problem sa stikerima. Pre sam koristio foru sa luckypatcherom i sve je radilo ok, ali kada sam probao ovu poslednju foru za skidanje stikera i kada sam sam obrisao viber i instalirao ovu verziju koju je pera.simic okacio vise mi viber nista ne prikazuje kada kliknem na opciju da kupim stikere. Uopste ih ne ucita i ne postoji mogucnost da ih skidam. Probao sam i da brisem folder igo sa interne, pa da ponovo instaliram ovaj hakovani viber, ali stikeri se uopste ne pojavljuju u prodavnici stikera. Postoji li neko resenje za ovaj problem jer mi se ne radi reset na fabricka podesavanja jer sam bas lepo sredio rom koji sada koristim i ne gubi mi se vreme da ponovo sve to radim
I kod mene ni jedna od navedenih opcija ne radi...Kod mene se javio jedan problem sa stikerima. Pre sam koristio foru sa luckypatcherom i sve je radilo ok, ali kada sam probao ovu poslednju foru za skidanje stikera i kada sam sam obrisao viber i instalirao ovu verziju koju je pera.simic okacio vise mi viber nista ne prikazuje kada kliknem na opciju da kupim stikere. Uopste ih ne ucita i ne postoji mogucnost da ih skidam. Probao sam i da brisem folder igo sa interne, pa da ponovo instaliram ovaj hakovani viber, ali stikeri se uopste ne pojavljuju u prodavnici stikera. Postoji li neko resenje za ovaj problem jer mi se ne radi reset na fabricka podesavanja jer sam bas lepo sredio rom koji sada koristim i ne gubi mi se vreme da ponovo sve to radim
Nije mi jasno kako kod tebe radi ova fora sa lucky patcherom sa najnovijom verzijom vibera. Kod mene radi ta fora sa lucky patcherom, ali samo sa starijom verzijom viberaUpravo sam probao najnoviju verziju vibera 5.8 i sve radi normalno sa čak 28% luck na lucky patcher-u. Imam lg g2 rom cloudyg2 3.3