Uputstva za veš-mašine

Član
Učlanjen(a)
08.12.2009
Poruka
7
Kupovinom stana uz njega dobio sam i "skoro novu" ves masinu marke INDESIT 460 S (naravno to je malo stariji model), ali nazalost nemam korisnicko uputstvo za nju. Bio bih Vam veoma zahvalan ako bi mi neko izbacio link za download tog uputstva ili bar preporuku gde da ga potrazim. Najvise me interesuje sta znace oznake na prednjem panelu - programator, temperatura i sl.

Veliko hvala unapred i veliki pozdrav!!!!
 
Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Zdravo.

našao sam ovo
Kod:
[URL="http://www.4shared.com/office/N43U-t59/IndesittWIDL86EX.html"]IndesittWIDL86EX.pdf - 4shared.com - document sharing - download[/URL]

i ovo
Kod:
http://www.4shared.com/get/G1z4HORg/IndesittWG43TXGI.html

Pa vidi može li šta da pomogne.
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
08.12.2009
Poruka
7
Avaj @Mr.Daky - nije to to.
Ove nove masine sve imaju elektronski programator, koji namestis na odredjeni program i masina odradi taj zadani program, a rucica programatora i dalje stoji na istom mestu, koji ste zadali.
Moja masina je starija - programator stoji na levoj strani (suprotnoj od ovih novih indesit masina) i mehanicko - elektricni je, odnosno kako traje program i rucica se okrece, tako da preko toga znate u kojoj je fazi pranja.
Kazem znate, ukoliko su Vam poznate sifre (brojke) oko poluge programatora, a ako nisu - e onda samo mozete da predpostavljate.

E zbog toga sam zatrazio to uputstvo za Indesit 460 S, pa ako neko ima - dobro je i hvala mu veliko, a ako nema niko - opet je dobro jer sam na istom od pre pocetka pretrage.

Veliki pozdrav drugari!
 
Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Poznajem veš mašine prilično dobro. Možeš li slikati foto aparatom pa da vidim. Znam na svojoj veš mašini koja je operacija u toku (primanje vode, centrifuga...), ali bi mi za tvoju trebala neka slika.
 
Član
Učlanjen(a)
08.12.2009
Poruka
7
Evo slikao sam je mobilnim telefonom. Malko je lose osvetljenje, pa je zbog toga losa pikselizacija, ali mislim da se vidi sve. Na programatoru idu brojevi od 1 do 12.



Klikom na sliku uvecavate je za detaljniji pregled.

Hvala unapred i veliki pozdrav!
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.07.2012
Poruka
455
evo ti link za taj tip mašine

Kod:
http://www.service-reparatii-masini-de-spalat.com/2010/10/reparatii-masini-de-spalat-indesit-iwb-5105-service/

pti dnu stranice imaš

Download:
Dump Indesit IWB 5105.rar

kada uradiš download tog fajla i raspakuješ ga dobit ćeš fajl ekstenzije bin pa ćeš ga morati mountati sa PowerISO ili nekim drugim alatom da dobiješ sve fajlove koji su u njemu.
ako neznaš otvoriti bin fajl evo ti link

Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=DuRQNlHg_WQ

pozdrav!
 
Učlanjen(a)
27.12.2009
Poruka
1
Ljudi ima li neko upustvo za candy alise 065...bezuspesno trazim po netu, ali nista...hvala unapred
 
Natrag
Top