Šta je novo?

Upoznajte Metropolis, Peugeot skuter na tri točka

Dałe
Učlanjen(a)
04.10.2011
Poruka
3.295
Upoznajte Metropolis, Peugeot skuter na tri točka


Automagazin20111129083514_photo_0.jpg


Najnovija vizija skutera dolazi iz Peugeota. Pasionirani vozači Peugeot skutera i posetioci nedavno održanog 69-og Internacionalnog sajma motocikala u Milanu imali su priliku da vide najnoviji Peugeot projekat pod imenom Metropolis – skuter na tri točka...

Metropolis predstavlja najviši domet tehnologije u cilju poboljšanja udobnosti i bezbednosti putnika, zahvaljujući vrhunskim tehnološkim inovacijama. Skuter na tri točka ima nekonvencionalni, prednji deo koji podseća na automobil. Ovaj model je opremljen novim Peugeot-ovom motorom zapremine 400cc koga karakterše vodeno hlađenje i poseduje 35 ks. Uprkos svojim dimenzijama ovaj motorcikl može da dostigne maksimalnu brzinu od 150km/h.

Motor budućnosti ima interaktivnu komandnu tablu, veliku osvetljenu pregradu ispod sedišta, vetrobransko staklo, električnu parkirnu kočnicu, ali i podesivo sedište za udobniju vožnju. Prednji kraj motorcikla poseduje dva točka što značajno doprinosti bezbednosti vozača, ali ono što ga razlikuje od modela drugih brendova jeste to što ova dva točka mogu da se okreću prema potrebi, ali imaju zajednički nosač. Zahvaljujući visokom nivou zaštite, ispunjavanju ekoloških standarda, udobnosti i voznih perfomansi, Metropolis je oličenje nove vrste mobilnosti u tri dimenzije.

Osim Metropolisa koji je privukao veliku pažnju posetilaca sajma motorcikala i brojnih medija, Peugeot je predstavio još dva modela. Prvi je restilizovani Satelis GT namenjenog onima koji traže efikasan, praktičan, siguran skuter spreman da odgovori na zahteve dinamične gradske vožnje. Budući da je Peugeot snažno usmeren ka očuvanju životne sredine i inovacije u oblasti eko održive mobilnosti, posetioce Milanskog salona motorcikala sačekalo je još jedno iznenadjenje - 100% električni skuter Vivacity.

Uspešnim nastupom na Milanskom sajmu Peugeot je potvrdio lidersku poziciju u pogledu skutera, a komecijalizacija modela koji su predstavljeni na ovoj motofešti se očekuje u narednom periodu.

 
Top