Upoznaj Rusiju

Član
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
0
Пројекат Rusija.rs је плод иницијативе групе младих ентузијаста који је неполитички и нестраначки. Циљ овог пројекта је да се попуни информациона празнина о Русији у Србији и српској јавности. Настоји се да што је могуће више приближи српском интернет кориснику савремена и традиционална Русија. Осим тога, циљ је стварање јасне и позитивне слике Русије и руског друштва у Србији. Русија.рс је пројекат који свакодневно преносећи информације, текстове и мултимедијалне садржаје из свих области руског друштвеног живота реализује свој мото – Све о Русији на једном месту.

Сваки облик помоћи или подршке нашем интернет пројекту је добродошао. Нарочито они који би помогли око превођења текстова са руског на српски.
Добро дошли на Русија - Sve o Rusiji na jednom mestu :)
 
Član
Učlanjen(a)
08.05.2010
Poruka
156
Mislim da ljubav između ruskog i srpskog naroda ide u daleku prošlost...ja volim da pratim priče "kroz svetu Rusiju" posebno volim ruske svetitelje Sv.Serafima Sarovskog,Sv.Jovana Kronštanckog,Optinske starce,Matronu moskovsku..Sv.Sergeja Radonješkog i druge i molim vas da u crkvi Aleksandra nevskog u Beogradu potražite ta putovanja i uvrstite u tu priču ili da se i ja potrudim da nabavim ako niko bolji od mene ne nađe..hvla za tmu...puno uspeha!!

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=WBm7ttjmXzQ"]YouTube- Кроз свету Русију-Игуман Русије 1[/ame]
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top