upomoc,kako vratiti particije

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
30
hteo sam da instaliram windows i sve je islo dobro,instaliro sam ga ali u pola proces instaliranja particije izgasio mi se kompjuter i sad a ne prepoznaje ni 1 particiju ni nista,nmg da udjemm u bios ni nista.znaci izbrisao sam particiju i dok sam je formatirao drugu izgasi mi se kmopjuter.i sad nemam nista.nmg da nikakoto ponovo uradim.kako ? zna li ko ?
hitno mi je

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
hteo sam da instaliram windows i sve je islo dobro,instaliro sam ga ali u pola proces instaliranja particije izgasio mi se kompjuter i sad a ne prepoznaje ni 1 particiju ni nista,nmg da udjemm u bios ni nista.znaci izbrisao sam particiju i dok sam je formatirao drugu izgasi mi se kmopjuter.i sad nemam nista.nmg da nikakoto ponovo uradim.kako ? zna li ko ?
hitno mi je
Kako nemaš bios? A stiskanjem DEL pri startu?!

Učlanjen(a)
13.12.2010
Poruka
126
Ovo mi mirise na flesovanje Biosa ali ti flesh nije uspio mozda je struja secnula ili je sta drugo bilo.Uradi ovako pa vidi hoce li se dozvati sebi,izvadi bateriju iz maticne ploce jedno 10 minuta pa je vrati nazad upali komp udji u Bios i podesi da ti se dize sa cd-roma i ubaci instalacioni cd od windowsa.

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
30
napravio sam ... niej htjelo da mi udje u bios nikako.ni stidaknjem pri startu ali preko F2 je kasnije uspjelo.pa sam zavrsio.hvala

Natrag