UPOMOC Izgubljena menica

LEGEND
Učlanjen(a)
06.08.2009
Poruka
24.424
Zavisno od Banke ali svaka banka se upravo tako zasticuje,.Kod vecine banaka mozes tek zadnje dve rate da otplatis,jer zarada banke je upravo kamata.......kada si sklapao ugovor trabao si ga dobro prostudirati.............ovako nastavi otplacivati rate.....ili otvori ziro racun i deponuj novac i neka ga banka povlaci sama svakoga meseca na ime rate...........
 
Član
Učlanjen(a)
18.01.2010
Poruka
9
Evo vec mesec dana sam isplatio kredit u celosti ali banka i dalje odbija da mi vrati menicu (cak sta vise sad se segace samnom i otvoreno kazu sta da ti vratimo kad nam nista nisi ni predao), kome da se obratim dalje za pomoc ... znam da je banka izgubila menicu ali oni odustaju od toga da mi daju bilo sta , pa samim tim moze i doci do zloupotrebe.
 
Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
Čuvaj obaveštenje (potvrdu, dokaz, šta već imaš o tome da je kredit otplaćen) i batali dalje preganjanje sa bankom, ako osim tog kredita nemaš druge poslovne odnose sa bankom. Prema kreditnom ugovoru koji si potpisao banka verovatno menicu može da upotrebi samo za otplatu kredita, a pošto je kredit plaćen ne mogu da je upotrebe za taj kredit.

Ako i dalje 'oćeš da se ganjaš sa bankom, pošalji im napismeno zahntev da ti ili vrate menicu, ili da ti izdaju potvrdu da je menica izgubljena/uništena, kao i da ćeš ih tužiti ako to ne urade. Ako ne urade, ostaje ti da ih tužiš :))
 
Natrag
Top