Umro sin Srdjana Zike Todorovica(Mi nismo andjeli)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Velika tragedija pogodila je porodicu našeg proslavljenog glumca Srđana Todorovića - njegov trogodišnji sin preminuo je sinoć u porodičnom stanu na Vračaru.

SHARE:

22258_srdjan-zika-todorovic-03-photo-e-stock-ivan-dobricic_f.jpg
e-stock/I. DOBRIČIĆ
Srđan Todorović sa sinom
Todorovićev sin je umro u sredu u 19 časova. Dečak je bio bolestan, pio je antibiotike, ali uzrok smrti se ne zna - najverovatnije je u pitanju "iznenadna smrt deteta" koja se, inače, dešava retko deci uzrasta do 5 godina.

Hitna pomoć je brzo došla na mesto događaja, ali reanimacija nije uspela.

Srđan Žika Todorović i njegova supruga Ana dobili su sina 4. maja 2014. godine. Žika i Ana su u braku već 10 godina, a ta ljubav počela je na Adi Bojani. Ubrzo su se venčali, a pre tri godine dobili su sina kome su dali ime Dejan.

Žika je nedavno izjavio da ga je uloga oca promenila.

- Život mi se okrenuo za 180 stepeni, sve je drugačije, nema više izlazaka, nema zezanja, odgovornost je mnogo veća. I pre nego što sam dobio sina sam prestao da izlazim, prosto u tim sam godinama da treba reći stop u jednom trenutku – rekao je Žika u jednom od intervjua.


Sindrom iznenadne smrti

Sindrom iznenadne smrti je iznenadna pojava smrti kod deteta koje je prethodno bilo zdravo, bez kliničke slike ili simptoma neke bolesti. Postoje dva entiteta: sindrom iznenadne smrti odojčeta i sindrom iznenadne smrti starijeg deteta.
Sindrom iznenadne smrti odojčeta pogađa decu uzrasta do godinu dana, najčešće u snu. Učestalije se javlja kod dečaka, u zimskom periodu, kod dece koja ne doje, kod dece koja koriste cucle i najčešće u uzrastu od 4. do 6. meseca života.
Sindrom iznenadne smrti starijeg deteta se javlja kod dece starije od godinu dana, najčešće u snu. Po učestalosti je manje zastupljen nego kod odojčadi.

Izvor:republika.rs
 
Natrag
Top