umrezavanje racunara

Član
Učlanjen(a)
14.03.2010
Poruka
11
imam 2 kompjutera i 1 laptop i imam router na jednom kompjuteru i preko njega imam bezicni internet na laptopu i drugom kompjuteru, e sada moze li mi neko reci sta treba da uradim da umrezim oba racunara i laptop tako da mogu npr. ako ubacim cd na prvi komp. da ga otvorim na laptopu ili ako imam stampac na prvom kompjuteru, onda da mogu da ukljucim sa drugog kompjutera da mi se nesto stampa, ili da sa laptopa otvaram fajlove koji su na kompjuteru... unaprijed hvala

PS: na jednom kompjuteru imam win 7, dok na laptopu i drugom imam xp, (nadam se da to nece predstavljati problem)...

Član
Učlanjen(a)
03.12.2010
Poruka
2
ja imam isti problem. Imam kucnu mrezu, dva racuna jedan pod win xp drugi win 7, ne mogu da šerujem printer a nemam mogucnost da umrezim printer (nema mreznu). ako imaš neko resenje a da nije promena printera ili trčkaranje s lap topom po kuci i razvlačenje USB-a direktno do printera POMAGAJ........ HVALA.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2010
Poruka
62
ja imam lap-top i kompijuter na lap-topu mi je windows 7 a na kompijuteru xp.Na kompijuteru imam internet, da li ja mogu da koristim taj internet i na lap-topu???????

Natrag