Umoran sam od zivota

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Da li Vam je nekada bilo svega dosta?
Da li ste se ikada osećali toliko umorno od života da ste poželeli da samo nestanete, odete na pusto ostrvo, bilo gde, samo da ste što dalje od svega?
Mozda Vam to nikada nije palo na pamet i umete da se izdignete iznad svake situacije?
Da li Vam ikada dodju takvi momenti,zute minute kada mislite da se sve oko Vas rusi i nestaje,a Vi ne vidite izlaz ni svetlo na kraju tunela?
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Mnogo puta do sada, a naročito kad imam neki problem. Prvo poželim da pobegnem što dalje, pa tek onda kako da rešim situaciju..:dntknw:
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Potpuno isto osecanje imam i ja..bar nekoliko puta u toku dana.Onda se trgnem i razmislim..nista nije toliko vazno i neresivo da ne moze sacekati da se glava ohladi i o svemu razmisli iz drugog,pozitivnog ugla.Mislim da te negativne struje treba potisnuti sto pre kad nas obuzmu jer samo pozitivna energija i pozitivno razmisljanje popravlja stvari na bolje.Bar se osecate mnogo..mnogo bolje nego kad ste u dubokoj depresiji i dubiozi.Bekstvo od problema , problem ne resava ali pozitivan prilaz svakom problemu mislim da resava pola problema u samom startu.
 
Član
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
4
nigdje ti ne mozes pobjeci od bilo kog osjecaja ili misli moras se uhvatiti u kostac i to bez milosti,moj ti je savjet,iz iskustva,ako imas iskrenu podrsku u porodici i prijateljima uspjeces,a ako ne dzaba ti svi doktori ovog svijeta,svaki put ces padati u tezu krizu... ALI SAMO kazi mogu ja to i ne okreci se !
 
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Ranije mi nije padalo na pamet da pobegnem. Dolazilo mi je da se "isključim", kao televizor. Sada mi po nekad a možda i sve češće i češće dođe da skupim šta dohvatim i zbrišem u nepoznatom pravcu. Kad bih imala dovoljno para, definitivno bi to bio moj izbor :).
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Nije lose ponekad pobeci u divljinu i biti sam sa svojim mislima :)
Eto sad sam napunila baterije i mislim da ce mi trajati duze od onih durasel :D
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ne mogu da kazem da sam bio u takvom stanju da mi nije bilo stalo do zivota, to nikada nisam pomislio. Kao verovatno i vecina ljudi, bio sam nekad u problemima, ali nikada nisam bezao od njih, uvek sam nalazio i snage i volje da ih resim. Naucio sam i da vladam svojim mislima. Takav je zivot, vrlo cesto se covek nadje u takvom stanju, da iz njega izbija nekad neka mrzovolja, negativne misli, nije mu do zivota. Kad se nadjemo u takvom mraku, najvaznije je pronaci svetlost. Ako u takvim trenucima ubacis u svojoj glavi dodatnu dozu negativnih misli, samo ces pogorsati ionako haoticno stanje u kom se nalazis. Ljudi koji se brzo razocaraju, dizu ruke od svega, mogu samo da proizvode los zivot.
 
Natrag
Top