Član
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poruka
- 3.068
Vec znam.A za linkove sam se snasao i postavio a vi navaliteI to sto kazes,a i cemu kad i onako razumemo sta je pesnik hteo da kaze.
Ulu,nemoj samo da pitas koji pesnik!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vec znam.A za linkove sam se snasao i postavio a vi navaliteI to sto kazes,a i cemu kad i onako razumemo sta je pesnik hteo da kaze.
Ulu,nemoj samo da pitas koji pesnik!
-Ulukiora je odgledao više animea neko Chuck Norris
-Ulukiora kuca post i broji do 60 u isto vreme
-Ulukiora je jedini čovek koji je nasmejao Batu Živojinovića dok je ubijao Švabe
-Ulukiora je jedini živi čovek koji postoji samo u crtaćima
E zasluzio si pohvalu za ovo ipak tesko mi je da ih dam iz nekog razloga-Ulukiora je odgledao više animea neko Chuck Norris
-Ulukiora kuca post i broji do 60 u isto vreme
-Ulukiora je jedini čovek koji je nasmejao Batu Živojinovića dok je ubijao Švabe
-Ulukiora je jedini živi čovek koji postoji samo u crtaćima
Hahahahaah ova prva je super-Ulukiora je jedini zombi koji je ikada posetio temu Prirucnik za odbranu i zastitu od zombija
-Ulukiora je jedini forumaš kojem je posle otvaranja teme ,zabranjen pristup u istu (u rečniku pogledati pod Serbianforum kafic (samo 18+))
Ja sam mu cestitao odavno sama si sestro :lol:Ulukiora,nas dvoje pod hitno moramo nekom cestitati rodjendan,u protivnom ce nas optuziti za spam u onoj temi.