Ubijena Ksenija Pajcin

Član
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poruka
69
Upravo sam cula na vestima da je Ksenija Pajcin pronadjena mrtva u svome stanu sa svojim deckom Filipom Kapisodom.Rec je o ubistvu i samoubistvu.Mnogo sam sokirana,detalje cete vec saznati jer ce se o ovome tek pricati.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.033
Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

utorak, 16. mar 2010, 19:37 -> 20:13
RTS

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

Poznata pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu. Policija navodi da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu.
U stanu na Voždovcu u Nikšićkoj ulici broj 5, pronađeni su mrtvi poznata pevačica Ksenija Pajčin (32) i crnogorski maneken sa kojim je bila u vezi Filip Kapisoda (22), saznaje Radio-televizija Srbije.
Kako je rečeno u informativnoj službi MUP-a oboje imaju prostrelne rane na glavi. Istraga je u toku. Navodi se da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu.
Tela Pajčin i Kapisode pronašla je pevačicina majka u stanu.
Policija je pored tela Pajčin i Kapisode pronašla pištolj, saznaje reporter RTS-a koji se nalazi na licu mesta.
Ksenija Pajčin karijeru je započela kao igračica u grupi "Bit strit", a javnosti je poznata od sredine devedesetih, kada je bila pevačica dueta grupe "Dak".
Nakon toga je nastavila solo karijeru u Srbiji i Grčkoj.

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Nastavlja se prokletstvo realitija! Sjetite se da je prije nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći nastradalo nekoliko učesnika " Velikog brata " ! Ne želim ulaziti u motive, i premda nisam nešto ni volio Kseniju, žao mi je zbog izgubljenih mladih života :(

Član
Učlanjen(a)
31.03.2009
Poruka
16
Ubijena Ksenija Pajcin Sa svojim deckom Filipom Kapisodom

Nemogu da verujem da je ubijena.Ubio je nju pa onda sebe.

Član
Učlanjen(a)
27.02.2010
Poruka
1
ja sam se sva najezila kad sam cula. . . jednostavno ne mogu da verujem . Nije mi bila bas omiljena pevacica ali volela sam neke njene pesme i da je gledam na tv-u jer bas je bila super lik.A Filipa sam samo vidjala u velikom bratu.Najvise mi je zao jer su mladi bili i zivot je tek bio pred njima ;((((

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Steta je jako velika........ A sta da se radi sama je kriva

Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Strašno, nisam mogao da verujem kada sam čuo, slava i novac čine čudo.
A mnogo je negativne energije u Beogradu, možda i svuda u Srbiji.
Gadno neko vreme....

Natrag