U Valjevu još nije isključena novogodišnja dekoracija

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
U Valjevu još nije isključena novogodišnja dekoracija









Izvor:
Blic.rs







Dekorativna rasveta, postavljena za novogodišnje i Božićne praznike, u Valjevu još nije isključena uprkos današnjem upozorenju Gradskog štaba za vanrednu situaciju o neophodnosti štednje električne energije.



dekorativna_rasveta.jpg



Dopisnik Bete uverio se večeras da ta rasveta radi na Gradskom trgu, tik pored zgrade Gradske skupštine u kojoj svakodnevno zaseda i štab.

Ona nije skinuta ni sa Trga vojvode Mišića, kod "Grand hotela", kao ni u još nekim delovima centra grada.

Ulična rasveta je večeras redukovana, a danas je u sred podneva radila.

Direktor lokalne Distribucije, Zoran Nikolić pojasnio je večeras agenciji Beta da se ulična rasveta "pali radio vezom sa repetitora na trafostanici, na Boričevcu".

"Danas je došlo do delimičnog otapanja snega na Boričevcu, što je uzrokovalo kratak spoj i aktiviranje repetitora koji je 'nekontrolisano' uključio uličnu rasvetu", kazao je Nikolić agenciji Beta.

Nikolić je pojasnio da Distribucija "nema nikakve veze" sa dekorativnom rasvetom. On je rekao da je to, koliko mu je kao članu štaba poznato, u nadležnosti Gradske direkcije za uređenje Valjeva.

Nezvanično, zbog mraza danas nije radilo "vozilo sa korpom" firme koja za direkciju postavlja i skida tu rasvetu, pa će ona biti demontirana sutra.
 
Natrag
Top