U prvom minutu 2012. Beograd dobio tri bebe

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Lepo počela nova godina


U prvom minutu 2012. Beograd dobio tri bebe


Tanjug/ M. D. P. |



U prvom minutu 2012. godine u Ginekološko-akušerskoj klinici (GAK) u Beogradu u Višegradskoj ulici, rođene su tri bebe, dve devojčice i jedan dečak, dok za sad nema novorođenčadi u porodilištu "Narodni front".

202551_bebe4-grupna-foto-m-josida_f.jpg


Dve male nove Beograđanke i jedan mali novi Beograđanin u rukama nadležne sestre



-Sve tri bebe su dobro i zdravo, a rodile su ih tri Beograđanke. Za 22 godine koliko radim nije se desio slučaj da se tri bebe rode u isto vreme i to spontanim porođajem. Svi smo veoma srećni i nadamo se da je to dobar znak - rekla je za " Blic" Olivera Kontić Vučinić u GAK- u.

202550_bebe3-lana-krzman-foto-m-josida_f.jpg


Sretna mama Lana Krzman


Lana Krzman rodila je devojčicu Petru, tešku tri kilograma i 700 grama dugačku 51 centimetar, Dragana Dimitrijević od Nove godine ima devojčicu Valentinu od tri kilograma i 350 grama, dok je majka Andrije, novog Beograđanina od tri kilograma i 300 grama Vesna Janković, koja živi u Beogradu, ali je iz Leskovca. Sve tri bebe su od lekara i babica dobile ocenu 9.

Iako je običaj da se svaka beba slika odmah po rođenju i te fotografije dobije majka, ovoga puta napravljen je presedan, pa su sve tri bebe fotografisane zajedno na zahtev njihovih mama.

Srećne mame dobile su grupnu fotografiju beba, a kako kažu nadaju se da će iz svega toga izroditi i divno prijateljstvo i da će se njihova deca družiti.

202549_bebe2-dragana-dimitrijevic-foto-m-josida_f.jpg


Sretna mama Dragana Dimitrijević


U Narodnom frontu dežurni lekari nisu dozvolili da se porođaj isprovocira jer je majka bebe koja se očekuje da će ubrzo doći na svet prvorotka, rekla je Tanjugu doktor dežurni lekar Minja Stanković.


202548_bebe1-vesna-jankovic-foto-m-josida_f.jpg


Sretna mama Vesna Janković



Porođaj prirodnim putem se, kako je u ponoć rekla doktorka Stanković, očekuje dva sata posle ponoći.


Poslednja beba u staroj godini, u porodilištu Narodni front došla je na svet oko 22 časa 31. decembra 2011.
 
Natrag
Top