U požaru povređena baka

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
U požaru povređena baka








Izvor:
Mondo.rs





U požaru koji je izbio sinoć oko 22 časa u Bulevaru Vojvode Mišića 39 A u Beogradu povređena je žena starosti oko 80 godina.


v232449p0.jpg



Povređena žena je zatečena bez svesti sa opekotinama po celom telu i prevezena na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, izjavila je agenciji Beta portparol hitne pomoći Nada Macura.

Inače, noć u Beogradu bila je mirna bez ijednog udesa, a hitna pomoć je intervenisala 55 puta što je veoma mali broj intervencija, dodala je Macura.

Ona je navela da je na javnom mestu bilo šest intervencija hitne pomoći.
 
Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
U požaru u Bulevaru Vojvode Mišića poginula žena








Izvor:
Blic.rs






Beograđanka S. R. (82) preminula je od posledica gušenja u požaru koji je sinoć oko 22 sata izbio u stanu na šestom spratu u Bulevaru vojvode Mišića 39.



201536_pozar-foto-m-josida_f.jpg




Stan je u potpunosti izgoreo a uzrok požara je najverovatnije neispravna grejalica.

Stanovi u ovoj zgradu su prema rečima stanara, stare gradnje, i po njihovom svedočenju prilično su hladni pa se svi dogrevaju grejalicama.

- Poslednjih nekoliko dana je baš bilo hladno pa pretpostavljam da je i komšinica često ukljkučivala grejalicu. Možda je to dovelo do požara - kaže jedna od komšinica preminule S. R.

Brzom intervencijom sedam vatrogasnih vozila sprečeno je da se vatra proširi na ostale stanove.

Portparol Hitne pomoći dr Nada Macura rekla je da je u zgradi nađena starija ženska osobu bez svesti i sa opekotinama po celom telu.

Dr Macura je preporučila hroničnim bolesnicima da se pridržavaju uputstava lekara i da ne izlaze napolje.
 
Natrag
Top