Šta je novo?

U Pančevu sin ubio oca i majku

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.300
U Pančevu sin ubio oca i majku


Tela bračnog para D. S. i N. S. pronađena su juče ujutru u njihovom stanu u Ulici Zmaj Jove Jovanovića u Pančevu. Kako "Blic nedelje" nezvanično saznaje, sumnja se da je počinilac zločina njihov sin P.S. (33).

v164923p0.jpg


D. S. i N. S., starosti oko pedeset godina, izbodeni su oštrim predmetom, najverovatnije nožem, a tragovi krvi su se videli i u liftu zgrade u kojoj su pronađena tela.

Kako navode komšije, malo pre šest sati ujutru, iz stana se čula svađa. Nešto kasnije u policijskoj stanici u Pančevu pojavio se P. S. koji je prijavio ubistvo.

"Još sam u šoku. Svađe i prepirke su se čule i ranije, ali ova poslednja je digla na noge sve stanare. Poznavao sam porodicu, reč je o pristojnim ljudima. Imali su dva sina, od kojih je jedan živeo sa njima, a drugi u Novom Sadu. Kako sam od policije čuo, jedan od njih se pojavio u stanici krvav i kazao da mu je neko ubio roditelje. Kasnije smo čuli da je upravo on počinio zločin",kaže za "Blic nedelje" jedan od stanara zgrade.

Komšije navode da su se iz stana porodice Spasojević i ranije čule svađe, ali nikom nije palo na pamet da će se ovako završiti.

Oni kažu da je P. S. imao psihičke probleme ali i da je od nedavno počeo da radi na jednoj benzinskoj pumpi.

Nakon što je mladić prijavio ubistvo, policija je oko pola sedam stigla u stan broj 8 i zatekla beživotna tela bračnog para. Međutim, iz pančevačke policije još nije stigla detaljnija informacija o ovom zločinu i o potencijalnim osumnjičenima.

"Istraga je u toku. Trenutno se obavljaju analize krvi i tragova na mestu ubistva. Sve informacije će biti saopštene nakon što stigne nalaz sa obdukcije", navodi Jovica Antonić, portparol pančevačke policije.


Izvor: Blic
 
Top