U/P Skeneri i kako skenirati

Učlanjen(a)
09.12.2014
Poruka
30
Ako ti radi na ok2, radit ce ti i na 90% portala (lupam postotak, ali kontas poentu, imas mnogo portala kojima mozes sa tim configsom skenirati). Prati CPM, kao sto ti rekoh ranije, ako je na nuli, nemoj bezveze trositi vrijeme, trazi drugi portal. Ako primjetis da na nekom portalu CPM aktivan, onda ti ostaje da budes strpljiv i cekas. Neces na svakom portalu lako naci aktivne mac-ove kao na ok2. Naravno, ovisi i o combo mac listi kakvi ce rezultati biti. Strpljen spasen. :)

u redu hvala na pomoci, bas cu obratit paznju na CPM da vidim sto se desava :)
 
Učlanjen(a)
23.03.2020
Poruka
259
Dovoljno da je umjesto portal.php
Recimo Baba.php i eto vrtit će i neće ništa naći.. Bez osnovnog znanja NEMOŽE.. Đaba i skenera i configa.. Gazda promjeni sitnicu (jedno slovo) i više neradi, e sada tu treba osnovno znanje da proradi..
Zato zaboravite da dobijete skener i config i da sve radi.. Moze i radit 5, 10 dana ali kažem jedno slovo i gotovo a da nespominjem kod stalker_portal nekih da config radi 24 sata i onda treba promjenit vrijeme... Na nekim skenerima.. Jedini naćin je naućit i shvatit sam neke osnove...
 
Učlanjen(a)
19.11.2015
Poruka
137
Molim jedan odgovor...
Ako npr skeniram u OB sa određenim config-om i pronađem par mac-ova na jednom serveru .. da li to znači da je taj config dobar za taj server i da je dovoljno da samo izmjenjujem worldlists?
Hvala
 
Učlanjen(a)
14.02.2021
Poruka
35
Jeste tako je...mijenjaj combo i proxy.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
 
Član
Učlanjen(a)
04.03.2010
Poruka
70
Da li bi neko podelio ovde ili na PP listu srvera koje skenira? Interesuju me najvise portali sa balkanskim kanalima.
Pozzz
 
Natrag
Top