Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
U Notepad++ instaliraj TextFX plugin i brisi duplikate iz cega hoces, ne samo iz mac komba.Pozdrav ima li neki alat za brisanje duplikata u mac combo listama
Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk
THANKS FOR YOUR The old POST is not thisU Notepad++ instaliraj TextFX plugin i brisi duplikate iz cega hoces, ne samo iz mac komba.
nauci malog pauka i imas sve skenere........THANKS FOR YOUR The old POST is not this
GREAT IDEA FOR ME
nauci malog pauka i imas sve skenere........
We need some hints from you regarding some questions
http://ez-tracker.net/download/IPTV_Zaman_NOW.zip
I ja sam to odavno taražio da mi neko objasni ...al svaki odgovor je.... to je dugačka priča .....mi to gledamo na drugi način i tome slično ,ma to je sve vezano za MAC skenerima ...neko hoće da objavi javno a neko neda ..naročito na kajgani.Bas procitah interesantno pitanje na Kajgani o tome kako se moze gledati iptv na kompu (VLC) ukoliko imamo vazeci mac za zeljeni server.
Kljuki napisa o mogucnosti sa scriptom i pregrijavanju stolice (bojim se ne samo stolice nego i nekih vitalnih organa)
Druga mogucnost je da si clan Vip sekcije ovdje na SF i kako to nisam onda je valjda i mala sansa da se to dobije.
Ili se mozda varam
Pozdrav i ugodno nedeljno poslijepodne
sve ti je lepo i tacno napisao.......Bas procitah interesantno pitanje na Kajgani o tome kako se moze gledati iptv na kompu (VLC) ukoliko imamo vazeci mac za zeljeni server.
Kljuki napisa o mogucnosti sa scriptom i pregrijavanju stolice (bojim se ne samo stolice nego i nekih vitalnih organa)
Druga mogucnost je da si clan Vip sekcije ovdje na SF i kako to nisam onda je valjda i mala sansa da se to dobije.
Ili se mozda varam
Pozdrav i ugodno nedeljno poslijepodne