nista prijatelju,skeniram od sinoc ,dodavao sam i brojeve neke ali za sad nema nista,al valjda bude u toku danai samir77 pronadje li nesto pa da se i mi ostali potrudimo ili .. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nista prijatelju,skeniram od sinoc ,dodavao sam i brojeve neke ali za sad nema nista,al valjda bude u toku danai samir77 pronadje li nesto pa da se i mi ostali potrudimo ili .. ?
go nema veke ili samo mene ne mi go otvara? @pancepakiEve izvolte I nevikaj nema listi.Komboto e 13mb so Sentry si raboti super,za drugite skeneri ne sum go koristel.Po moznost sekogas koristete proxy koga skenirate.
Kod:https://drive.google.com/file/d/0B6mckVHmOicHFMUk0yekp6d00/view?usp=sharing
probam i ja mozda i bude nesto , valjda smo naucili nesto za po jednu listunista prijatelju,skeniram od sinoc ,dodavao sam i brojeve neke ali za sad nema nista,al valjda bude u toku dana
evo upravo preskeniro dva servera strana gdje sam nasao brdo exyu kanala koji solidno rademislio sam prijatelju na ex yu liste,liste sa istim userom i passwordom su arapske ,u kojima ima ponekad nasih kanala,ali valjda su im slabi izvori nasih kanala pa su negledljivi,a nasih servera sa userom i pass definitivno nema,a da neko napravi combo AVrs6CBycrwaTs9:RCFZANNM7543Kkcvfsd,nema ga ko ce ga ubosti.Na svakom forumu imaju ,i fb imaju usere koje svi znamo,a kolko nas moze potrefit password neciji.....JadraN je tvoj user,a password....ja cu ga poljubit u d... ko ce tvoj password iskenirat i naci,a kamoli potrefit i user i password koji neznamo...NE kazem da nekad nije bilo tesko naci listu skeniranjem,jer su i useri i passwordi bili isti,ali toga nema vise,imam milion imena u kompu pa potrefio bi nekad listu koja traje vise od jednog dana.
evo upravo preskeniro dva servera strana gdje sam nasao brdo exyu kanala koji solidno rade
evo moze meni ako se deli hvalaako nekom treba xxx kanala obratite se doticnima..... na pp posto je na forumu zabranjeno javno........
Pogledajte prilog 102946
ako nekom treba xxx kanala obratite se doticnima..... na pp posto je na forumu zabranjeno javno........
Pogledajte prilog 102946
Uf, u mojim godinama ..., ja sam obris'o i one koje sam dobio u cikakuretovoj listi!ako nekom treba xxx kanala obratite se doticnima..... na pp posto je na forumu zabranjeno javno........
Pogledajte prilog 102946
Pametni ljudi, niko te nije shvatio ozbiljnoako nekom treba xxx kanala obratite se doticnima..... na pp posto je na forumu zabranjeno javno........
Pogledajte prilog 102946