U/P Skeneri i kako skenirati

Član
Učlanjen(a)
31.10.2012
Poruka
108
I to je opet dobra idea bila. Sve više olakšava posao.

Gesendet von meinem SM-N7505 mit Tapatalk

Član
Učlanjen(a)
26.03.2013
Poruka
221
dali je moguce ubaciti sve servere sa MAC adresom kad skeniram iste da nemoram ubacivati jedan po jedan..primjetio sam kad skenira MAC da se ponekad zaustavi po 5-6 sec na nekim MACovima,bas pomislim ima nesto a ono ode dalje

Član
Učlanjen(a)
31.10.2012
Poruka
108
Sa losmij možeš više ubaciti servera. Ne razumem se baš toliko ali mislim da ima u skeneru kraći tajm out.

Učlanjen(a)
30.06.2013
Poruka
337
evo ovako narode
napravio moju kombolistu sa pojmovima sa balkana i poceo da skeniram.
na jednom serveru skeniranjem sa Sentry pronadem 40 "vazecih" listi koje zatim probam i u VLC i u Denisovim chekeru sa istim rezultato=NADA( corak)
Bio bih jako zahvalan ako neko zna neki server gdje bih mogao dobiti nekakav rezultat sa Balkanskim pojmovima imenima i izrekama.
Pitanje za znalce na koji nacin mogu napraviti sa Losmijem ili Saledobrim skanerom
odredeni pojam kao npr " #EXTINF:-1,TURK-SPORTS TV m3u8 "

pozdrav

Član
Učlanjen(a)
26.03.2013
Poruka
221
evo ovako narode
napravio moju kombolistu sa pojmovima sa balkana i poceo da skeniram.
na jednom serveru skeniranjem sa Sentry pronadem 40 "vazecih" listi koje zatim probam i u VLC i u Denisovim chekeru sa istim rezultato=NADA( corak)
Bio bih jako zahvalan ako neko zna neki server gdje bih mogao dobiti nekakav rezultat sa Balkanskim pojmovima imenima i izrekama.
Pitanje za znalce na koji nacin mogu napraviti sa Losmijem ili Saledobrim skanerom
odredeni pojam kao npr " #EXTINF:-1,TURK-SPORTS TV m3u8 "

pozdrav
isti slucaj...vjerovatno su reseleri vidjeli sta se radi pa ubacili prazne liste ili samo radio kanale...ja sam nasao na 5-6 servera skoro na svako ime nadje listu ali samo radio a neke kad kliknes trazi uzer passvord....samo jednu nasao da radi ali pise da sutra istjece,vjerovatno neka test lista....nista dzabice

Sa losmij možeš više ubaciti servera. Ne razumem se baš toliko ali mislim da ima u skeneru kraći tajm out.

pokreno sam Losmijev ..jos skenira

Učlanjen(a)
30.06.2013
Poruka
337
pitanje za one koji su dobri u editiranju
imam combolistu koja izgleda ovako
ivan:ivan
abdo:abdo
goran:goran
itd
kako da od ovake kombinacije napravim da samo imam
ivan
abdo
goran

znam kako da napravim dublete u obrnutom postupku.

pozdrav

VIP IPTV
Učlanjen(a)
17.10.2016
Poruka
1.028
Uvezi taj txt fajl u Excel i stavi delimiter :
Dobit ces dva stupca, jedan si prekopiras u novi txt fajl i to je to.
Mozes i u Notepad+ sa search and replace.

Učlanjen(a)
30.06.2013
Poruka
337
Pitanje za saledobroga

ubacim elite proxy uvijek svjeze u proxilist i kada ih provjeravam sa skanerom oni pokazuje da su "dead".
imali lijeka za ovo?
Hvala za svu nesebicnu pomoc sa tvoje strane kao i Bokija,Denisa ,losmija kao i svih drugima koji pokusavaju pomoci

Natrag