ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
I tata bi sine..... da naucim pa da budem Panel Hunter
to kada budemo resili da idemo u iptv penziju...a blizi se taj dan......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I tata bi sine..... da naucim pa da budem Panel Hunter
Onda nastupa roken rollto kada budemo resili da idemo u iptv penziju...a blizi se taj dan......
Cisto sumnjam da cu to ikad vidjet,nocima skeniram,ali nikad jos ni listu nasao nisam,a do stalkera je predaleko izgleda.Bio sam nasao oko 30 stalker panela pa pomislih da cu uspjet sta izvuc iz njih al nista.Da mi bar provider net ne ugasi cim pokrenem skeniranje porta 80 sa wot web,dok sam mogao skenirati liste sam nalazio po dreamboxovima,al sad mi baksuzi net iskljuce iste sekunde cim pokrenem wot web ili http sceneri tu ce se zavrsiti tvoje putesestvije jer uci u panel nije bas jednostavno a jos manje za pocetnike...tek kada udjes u panel mozes izvuci strimove ......i videti nesto tipa ovako.... [ATTACH=full je napisao(la):100085[/ATTACH]
Cisto sumnjam da cu to ikad vidjet,nocima skeniram,ali nikad jos ni listu nasao nisam,a do stalkera je predaleko izgleda.Bio sam nasao oko 30 stalker panela pa pomislih da cu uspjet sta izvuc iz njih al nista.Da mi bar provider net ne ugasi cim pokrenem skeniranje porta 80 sa wot web,dok sam mogao skenirati liste sam nalazio po dreamboxovima,al sad mi baksuzi net iskljuce iste sekunde cim pokrenem wot web ili http scener
slazem se,znam da nemoze preko noci i nebi bilo ni fer prema nama koji neznamo da nam das svoj ulozeni trud i znanje na tanjiru servirano.Nekad davno mi je jedan moderator sa jednog sat foruma dokazao da iz zakljucanog dreamboxa moze izvuci ccam,pitao sam ga da mi kaze i naravno nije htio,tad sam imao vremena i danima i nocima,mjesecima sam pokusavao dok nisam uspio sam,a nisam ni znao da imaju skeneri za iptv jer sam liste po potrebi izvlacio iz dreamboxa ,ali odkad mi net ugase kad hocu skenirat,tek tada sam vidio da se to skenira.Zdravlja samo,skontat cemo i ovo
vece daj bre neki i meni server skeniram otkako ste pustili i nistama naravno...evo dok pricali ja ukljucio skener posle par meseci......i odmah nasao 3 liste...
omiljen mi je losmijev koji koristim za sve i svasta a denisov i salezli i mikijev za tako neke proste liste i odmah nasao par komada...
Pogledajte prilog 100091
poslacu ti na pp server ,redak je,tu moras naci nesto cisto da vidis kako to izgleda a lista je odlicna ,meni liste zaista netrebaju...
vece daj bre neki i meni server skeniram otkako ste pustili i nista
mozda bi i mogaooposlao ti...
za tebe ce losmij da napravi jedan supersonicni skener........jel tako losmij...
Možeš ti upisat 281,474,976,710,656 samo pravo pitanje je hoćeš li ti doživit kraj tog skeniranja?
Maksimalan broj kombinacija je 281,474,976,710,656
Imaš 16 znakova, 0123456789abcdef.
6 grupa po 2 HEX znaka.
U svaki od 2 ide 16x16=256 kombinacija.
U ovom slučaju prva tri se ne mijenjaju tako da imaš 256x256x256=16,777,216 kombinacija.
E tu nastaje problem. Možeš ti staviti 1000, 10,000, 100,000 a od toga će 80% bit duplih. Mislim da trenutno nema MAC generatora koji može izbaciti sve kombinacije a da nema duplih osim ako ga ne napišeš baš za to i da ide sve HEX znakove redom bez random funkcije.
Ako uzmeš npr. da skener skenira 5 MAC adresa u sekundi, ti imaš full listu od 16,777,216 kombinacija bez duplih. Znači 16,777,216 : 5 = 3,355,443.2 < sekunde.
3,355,443.2 : 39 dana (zaokruženo) da skener radi 24/7.
Da ne govorim koliko uopšte ima MAC adresa na nekom serveru. Koliko ima onih koji koriste svih 6 grupa, a ima i tih.
Zamisli da staviš maksimalan broj i da nekom magijom ne bude duplih, znači: 281,474,976,710,656
Uzet ćemo opet da skenira oko 5 MAC adresa u sekundi. To je 281,474,976,710,656 : 5 = 56,294,995,342,131.2 < sekundi.
56,294,995,342,131.2 = 1,785,102.59 < godina.
Šta je pametno upisati? Fakultet!
Već je upisano sve što ti treba. Nema ništa više i ništa manje.