Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ima: socket_timeout,Uvek je dobro imati barem jednu ispravnu mac adresu u tvom slucaju kako bi video na koliko da postavis timeout zbog odziva servera i tada probaj sa VPN adresom posto mogu da ti banuju IP i na broj pokusaja bez obzira u kom intervalu,tada ces da vidis da li je potrebno da koristis proxy!ok a ima li neki setings u Loshmij sceneru,, da ne skenira tolko brze da ne me baniraju na svaka 5ta iskenirana mac adresa?
necu da koristim proxy zasto je mnogo sporije,,ali kako se razlikuje kad proxy server radi, ili skener skenira u prazno
Naravno da se takve kombo liste ne generišu, niti je moguće sa takvim kombo listama raditi. Ni sam AV ne bi mogao da ubode takav password... iako je svemoguć... To se razvaljuje na drugi način....
http://upload.serbianforum.org/repository/boki71/us.flv
Možda ovo nije mesto za ovu temu, ali može da znači. Da li postoji način da se otkrije koji proxy koristim. Imam krekovani CyberGhost. Radi super, javljam se iz Češke. Da li mogu da saznam taj proxy i upišem ga u Internet Options?