Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moguce da gazda ili neko treci u datom momentu koristi bas tu mac.... meni se danas znalo desiti sa jednim serverom i mac... nakon 1 Sat radilonadjem neki macova ucita kanale al nece slika
pozdrav imam pitanje u vezi scenera losmijevog za mac adresama pronadje mi mac ali neznam kako provjeriti imali neki alat provjeravao sam i sa mag convertorom ali bez rezultata neznam dali je aktivan ili ne macMoguce da gazda ili neko treci u datom momentu koristi bas tu mac.... meni se danas znalo desiti sa jednim serverom i mac... nakon 1 Sat radilo
Pozdrav
Desava se kod nekih servera da mag converter ne pokaze rezultat upita..pozdrav imam pitanje u vezi scenera losmijevog za mac adresama pronadje mi mac ali neznam kako provjeriti imali neki alat provjeravao sam i sa mag convertorom ali bez rezultata
hvala sota lijep pozdrav za tebe.Desava se kod nekih servera da mag converter ne pokaze rezultat upita..
Pozdrav
neki serveri imaju geo blok ako u stb neće ni sa VPN-om,najverovatnije nije adresa validna, ostavlja se mnogo falš MAC-ova, radi kamuflaženadjem neki macova ucita kanale al nece slika
ajd posalji macova ako moze hvala unapredVerovatno nesto pogresno ti je postavljeno, evo sad probao i ovako treba da izgleda:
Pogledajte prilog 119261
Sve sto je OK su validni macovi, dalje adresa i mac u stbemu i to je to, nema filozofije .
Nista nisam menjao u config.ini:
Pogledajte prilog 119262
Ako i dalje ne ide pisi poruku poslacu ti macova koliko zelis i iskenirao si .