Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moze, samo ako je dozvoljeno u panel i ako imas token. Inace ide ovako:
http://178.132.6.248:88/tv/playlists/1.m3u?key=xxxxxxxxx&type=mpegts
Ne možeš drugačije.Te mac adrese će uskoro i stati zbog ljudi ili glupaka koji to stavljaju javno i to u tolikom broju.Drugo ta tema se već vuče dovoljno dugo da bude primećena.Misliš li da ljudi koji drže panele ..ristrimeri itd ne idu po forumima.Idu i te kako.Vide gde je problem na njihovom serveru gde su napravili grešku i poprave je ko što će i ovu .Onda oni koji su znali kako to izvaditi neče moći ostali da ni ne kažem.Tako da te adrese mac uzmi gledaj i uživaj dok traje.Nije ceo odgovor bio za tebe ali čisto da znaju da se takve stvari ne iznose.vidim da mnogo malo se prica,o stalkerima,moze li neko u poruci da mi kaze kako d aproverim 50 tak mac adresa od stalker?
da ne ubacujem jedan po jedan u stb
ko nema sta gledat nek se javi u pp ,lista je sa odredjenim brojem konekcija , za dobivanje liste potrebno je ispuniti neke uslove da bi lista duze trajala osim toga lista ima geo blok tj odredjene zemlje ne mogu da je gledaju cak ni sa vpn-om, proxy i slicnim stvarima jer sam provjerio ,molim samo da me ne smarate u pp glupim pitanjima tipa sta mislis ovo ili ono , goe blok je za ex-yu i ostale banana drzave oko nje ne znam zbog cega je tako ali tako je , neko ce pomislit da listu prodajem ne vec je lista za dž
D3n1s-ov Playlist Scanner & Checker
Zadnja verzija Vlc-a koja radi u njemu je provereno Vlc 2.2.6
Dok se D3n1s nepojavi nazalost novije verzije Vlc-a u njemu nece raditi .
Kome treba Playlist Scanner & Checker za svakodnevni rad ,deinstalira Vlc i instalira verziju 2.2.6 i radice .
Pogledajte prilog 109507
what is password