Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
i kad nadje sa ovim kombom nadje sve neke strane..juzna afrika i imaju po 198 konekcija a maksimala 1...da je ono nesto domaceO da, i to sa Combo1 i Premium Combo2 recimo nadjes najmanje tridesetak listi na clientportal.
Ma jasno, ali covjek je pitao za combo liste, eto tamo ih ima i stvarno pronadju nesto. E sad, to sto nisu "unikatne", to je drugi par cipela.Kad nadjete sta znam 20 ili vec koliko lista to znaci da ce te iste svako naci ko skenira pa i sam strimer ili restrimer itd... naci liste a da nisu sastavni dio combo u/p u skenerima tad mozete reci nece nac svako
Pozdrav
Nije istinaclientportal baš južnoafričke liste..
Eto, o tome pricam.Nije istina
a mozes li uraditi da se moze rucno moze pomaknuti skala gdje ocitava postotke skenirane combo liste,kao u sentry sto se moze pomaknuti.Npr ako imamo veci combo u kojem su i brojevi,ili u/p123 i user/pass bez brojeva pa da se moze pomaci na u/p koje zelimo.Jel to izvodljivoTo vec postoji, kada zavrsis skeniranje desni klik na listu i sacuvaj.
Ne znam kako radi njegov kombo al to je u glavnom tekstualni fajl u kome su neke rijeci.a mozes li uraditi da se moze rucno moze pomaknuti skala gdje ocitava postotke skenirane combo liste,kao u sentry sto se moze pomaknuti.Npr ako imamo veci combo u kojem su i brojevi,ili u/p123 i user/pass bez brojeva pa da se moze pomaci na u/p koje zelimo.Jel to izvodljivo