U kanalu poginuli muž, žena i njihov jednogodišnji sinčić

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
U kanalu poginuli muž, žena i njihov jednogodišnji sinčić








Izvor: Blic M. Petković | 16. 05. 2011. - 10:28h
cat_icn_more.png
14:59h | Foto: J. Vučetić |

SREMSKA MITROVICA - Tročlana porodica poginula je sinoć oko 22 sata u saobraćajnom udesu u Prhovu kod Pećinaca, kada je automobil “zastava 128”, u kojem su se nalazili, izleteo sa puta i upao u kanal pun vode.

142864_prhovo-foto-jvucetic-1_f.jpg
Kanal u kojem su stradali Veljko i Vera Ćirković i njihov jednogodišnji sin Đorđe


Veljko Ćirković, njegova supruga Vera i njihov jednogodišnji sin Đorđe poginuli su na licu mesta, dok su Veljkovi roditelji i sestra, koji su se takođe nalazili u automobilu, prošli sa lakšim povredama.

Prema izjavama meštana Prhova koji su odmah pružili pomoć preživelima, Veljkovi roditelji Rade i Negosava, kao i sestra Ljubica, nisu mogli da kažu šta je nateralo Veljka da izgubi kontrolu nad automobilom, pošto su u tim trenucima spavali.

- Oni su veoma dobro poznavali ovaj put jer su stalno prolazili ovuda kada su odlazili u Lipolist, gde je Negosava imala kuću. Ona nam je i rekla, kada smo je pitali gde se udes dogodio, da je to kod krivine gde uvek kupuju lubenice - rekli su za “Blic” meštani Prhova koji su pritekli u pomoć nesrećnoj porodici.


Udes se dogodio na izlazu iz Prhova, u pravcu ka Beogradu, a sagovornici “Blica” tvrdde da su na toj krivini i ranije automobili izletali sa kolovoza, ali da do sada nijedan nije upao u kanal.

Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policijskih službenika.
 
Natrag
Top