U Crnoj Gori izabran najbolji zet

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.980
U Crnoj Gori izabran najbolji zet

Beta| 14. 06. 2010. - 18:14h| Foto: Blic - Ilustracija

Nikšićanin Branko Lalović osvojio je titulu "najboljeg zeta" u Crnoj Gori, u takmičenju u kojem su kandidate predlagale njihove tašte, a žiri činile dame.

47200_usisivac01-blic-_hs.jpg


Lalović je, uz diplomu za najboljeg zeta, dobio nagradu od 200 evra, drugoplasirani Saša Miljanić nagrađen je usisivačem, a Miladin Blagojević je kao nagradu za treće mesto dobio besplatan vikend odmor u etno-selu "Montenegro" u selu Brezna u kojem je takmičenje i održano.


Pobednik osvojio 200 evra, drugoplasirani dobio usisivač, a trećeplasirani vikend u etno selu Pobednika takmičenja "Naj-zet 2010" Branka Lalovića kandidovala je njegova tašta Katica iz Sombora. Branko se pre godinu dana oženio Katicinom ćerkom Antonijom.

Pred žirijem je rekao da se "fenomenalno" slaže sa taštom, da joj posvećuje vreme kad god je slobodan i da izlazi sa njom u šetnju, kao i da će joj pokloniti novčanu nagradu od 200 evra.

Od nekoliko stotina kandidovanih zetova, na finalu se pojavilo samo njih 20-ak
Branko je za list "Vijesti" rekao da mu prigovaraju zbog takvog odnosa sa taštom, ali mu, kaže, to ne smeta. Tvrdi da bi i njegova supruga mogla da bude izabrana za "najbolju snahu".

Zanimljivo je da se, u vreme priprema za tu neobičnu manifestaciju, prijavilo nekoliko stotina zetova, ali je na samo takmičenje došlo dvadesetak.




 
Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Jel to ovaj usisivac sa slike? :S

Inace ja cu biti u Srbiji :D al necu da se prijvaljujem da bi dobio 200e malo mi je to,na svu ovu dobrotu i lepotu :p hahahah :D
 
Natrag
Top