U Češkoj možete iznajmiti "muža na sat"

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
PRAG 04. 02. 2010
TANJUG

U Češkoj možete iznajmiti "muža na sat"


Od pre nekoliko godina Čehinjama stoji na raspolaganje zanimljiva vrsta usluge: iznajmljivanje "muža na sat" koji dolazi kući da obavi razne popravke, pomeri kabaste stvari, okreči neku prostoriju, tj. da posvršava sve ono što pravi suprug ne stigne ili ne ume da uradi
Ovaj neobični biznis, koji je 2005. lansirao Vladimir Simik iz Brna, sve je popularniji u zemlji naročito od početka ekonomske krize.
Na stotine Čeha, koji su u poslednje vreme ostali bez posla, pohrlili su da uzmu licencu "muža na određeno vreme", kako ovde zovu ovo novo zanimanje. Pomoć uglavnom traže razvedene i starije žene, kao i udovice, ali i žene čiji su muževi veoma zauzeti ili nisu vični kućnim poslovima.
U usluge koje pruža "muž na sat" spadaju svi tipični muški kućni poslovi kao što su zamena sijalica, vešanje slika, popravka slavina, baštovanski poslovi, održavanje automobila, itd . Svi osim seksualnih! Cena je od 250 do 350 kruna na sat (10-14 evra) plus troškovi za korišćeni materijal.
"Dolazi, popravlja, dovodi u red i nakon jednog sata odlazi", ovako je opisala svoje iskustvo izvesna Marija O.
"Mnogo je ekonomičnije i prijatnije nego da morate da se celog života bavite nezahvalnim mužem", navela je ona.

 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
E to u Srbiji ne može da prođe! Ko će u ovoj državi reći da se u nešto ne razume??? Mi i kad nešto ne znamo, moramo se praviti pametni i čačkati, a kad još dodatno pokvarimo-to se jednostavno i nije moglo popraviti, uvališe nam neko smeće! :)
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
790
мене изнајмљују девојке свако друге вече . :$
 
Natrag
Top