- Učlanjen(a)
- 26.04.2010
- Poruka
- 2.667
U šopingu. Obožavam kupovati cipelice, papučice i torbice. Međutim, posle uspešnog šopinga prija i seks.
Šta bi na ovo rekao " Prljavi Hari " ...." Hany...moraš znati granice svojih mogućnosti ".....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
U šopingu. Obožavam kupovati cipelice, papučice i torbice. Međutim, posle uspešnog šopinga prija i seks.
Šta bi na ovo rekao " Prljavi Hari " ...." Hany...moraš znati granice svojih mogućnosti ".....
Pa ako uzmem za merilo moju zenu, onda je soping definitivno stvar na prvom mestu. Cinjenica da barem sat-dva provede po internetu u potrazi za akcijske rasprodaje govori sama za sebe. A i valjda zene to opusta, tu pronalaze sebe
i valjda im je to kao neki test da vide koliko mogu da potrose.
A sex, ako ga bude super, ako ne taman im fali neka torbica u ovoj ili onoj boji
![]()
Izvinite ali meni je prestrašno kada neko kaže da mu je lepši šoping od sexa. Poštujem svačiji stav ili pogled na život ali za mene je to užas i verujem da ta osoba duboko u sebi ne misli tako.
Da ali Nemci moraju da se seksaju sa Nemicama - njih potpuno razumem!bila je anketa u nemačkoj povodom aktuelnog svetskog prvenstva u fudbalu i 90% ispitanika(muške populacije)je reklo da bi pre gledali ut nego vodili ljubav sa svojim partnerkama tako da nije iznenadjujuće to što je rekla devojka za šoping