U Bihaću zabranili kupanje u toplesu, teturanje na javnim mestima i pasji lavež

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
U Bihaću zabranili kupanje u toplesu, teturanje na javnim mestima i pasji lavež



U bosanskom gradu Bihać ne smete se teturati i padati na javnim mestima, ulaziti preko reda ili gurati se, kupati se na javnim bazenima ili kupalištima bez kupaćeg kostima ili u toplesu, vračati i proricati sudbinu, kao ni tumačiti snove. To je samo deo Odluka o javnom redu i miru, koje je, kako prenose Nezavisne novine, na svojoj poslednjoj sednici donelo Opštinsko veće u Bihaću.

Takođe, ne smete se naslanjati na saobraćajne znakove, brati cveće na javnim mestima, vršiti nuždu na mestima koja nisu za to predviđena, stvarati buku rezanjem drva ili metala, a naravno, ni unositi alkoholna pića za vreme sportskih i kulturnih manifestacija. Kažnjivo je i bacanje grudvi snega na prolaznike ili vozila snega, izlivanje određenih tečnosti, kao i bacanje smeća iz zgrada ili privatnih prostora na prolaznike ili vozila.

Zabranama ni tu nije kraj - javni red i mir kršite i ukoliko ste pustili ili vodite psa bez brnjice ili uzice te ukoliko držite opasne životinje koje mogu ugroziti život i zdravlje ljudi. Javni red i mir može kršiti i vaš pas ukoliko ga je usred noći uhvatila želja za lavežom pa ometa snove ostalim stanovnicima Bihaća. Kažnjivo je i surovo postupanje prema životinja, kao i podsticanje na borbu.


Izvor:
Index.hr
Izvor: Index.hr
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
347
2hn1b1z.jpg

Ova u sredini je ugradila silikoneyes3.Ne reče ti da li su i to zabranili:dntknw:?
 
Natrag
Top