Šta je novo?

U biblioteci na Paliluli popusti na kupovinu knjiga

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
[h=1]Učlanjenjem u biblioteku na Paliluli, popusti na kupovinu knjiga[/h]
Beograd - U Biblioteci „Milutin Bojić” na Paliluli u toku je decembarska akcija za sve Beograđane u kojoj su obezbeđene pogodnosti za one koji se učlane do kraja meseca.


215963-1.jpgNovoprimljeni članovi dobiće karticu Kluba čitalaca Biblioteke „Milutin Bojić” sa kojom će moći da ostvare popuste od 20 do 50 odsto pri kupovini knjiga kod izdavačkih kuća „Arhipelag”, „Prometej”, „Klio”, „Plato” i „Sezam Book”.

Do kraja akcije učlanjenja priključiće se još nekoliko izdavačkih kuća. Popusti će važiti i tokom naredne godine.

Jovica Krtinić, v.d. direktor biblioteke kaže da su za sledeću godinu u planu još neke povlastice za članove pri kupovini različite robe, kao i pri korišćenju raznih usluga.

S obzirom na to da će Biblioteka „Milutin Bojić” od januara 2013. godine izjednačiti cene članarine sa cenama koje važe u Biblioteci grada Beograda, poziv je upućen i starim članovima da tokom decembra iskoriste pogodnost i uplate članarinu po postojećoj, 25 odsto nižoj ceni.

Starim članovima, koji su se u biblioteku učlanili tokom 2012. godine, računaće se period od godinu dana u odnosu na datum kad im ističe članarina – oni koji su se na primer učlanili u junu 2012, prevremenim plaćanjem članarine po staroj ceni imaće člansku kartu koja važi do juna 2014. godine.

Članskom kartom Biblioteke „Milutin Bojić” korisnici mogu da podižu knjige u svim ograncima Biblioteke grada Beograda.


Izvor:
24sata.rs
 
Top