Tvoje najvece vrline su..koje?

Član
Učlanjen(a)
03.11.2010
Poruka
30
Skromnost i iskrenost,iako sam stidljiva volim da se druzim ali tek kad nekog dobro upoznam.

Učlanjen(a)
18.10.2010
Poruka
45
Uvek sam tu svakoga da saslusam i pomognem bez obzira koliko sam bliska sa tom osobom... Skromna, ne trazim puno... Komunikativna i iskrena, bez obzira da li istina boli ili ne, jer po mom misljenju svakako manje boli od lazi.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Nisam kompetentna da ocenjujem samu sebe, to ostavljam drugima da rade.

Kad bi sama pisala o tome licilo bi mi na narcisoidnost.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Odanost.

I osobi, i ideji.

Tko ili što uspije ući u moje srce, to je zauvijek.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Mislim da bi o tome morali reci drugi, koje su moje vrline...
Za jednu znam 100%, a to je da sam umrli radnik...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Uvek kažem ono što mislim...Za neke bi to bila mana...Ali ja smatram da je to vrlina...Za to treba imati hrabrosti i dovoljno argumenata, da te tvoje reči ne ''koštaju''...
O ostalim vrlinama i manama, nije moje da govorim...To neka procene drugi!

Član
Učlanjen(a)
25.04.2010
Poruka
286
Mozda bi bolje rekli oni koji me znaju i koji se druze sa mnom, ne znam koliko sam ja kompetentna. No, reci cu ono sto moj suprug misli, kao i moja najbolja drugarica,evo ovako: skromna,komunikativna,iskrena,ponekad bolno iskrena kako kaze moj suprug, ali to sam ja! Ono sto cu ja dodati jeste da ne umem da se foliram, ne volim takve ljude,prezirem laz i uvek sam za istinu ma koliko ona bolna bila, bezbolnija je od bilo koje lazi.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Kako volim sto su svi strasnooooooooo skromni..niko nece kaze svoje vrline...:D
Mozda da kazemo vrline onoga iznad nas..pa gde stignemo..:dntknw:
Mislim da je Gaga bas iskrena...i uvek kaze ono sto misli .. to joj je vrlina..yes3
Ja sam skromna pa cu reci da sam savrsena..:dance2:
ajd nek mi neko nadje manu..cik ako moze..:blum3:

Član
Učlanjen(a)
25.04.2010
Poruka
286
Draga Ceco, ti si savrseno skromna..... nema rasprave... tu je tacka!... A moze i uzvicnik!!!!!!!!!!!!!!!!:Dyes3:yea::yea::yea:

Natrag