Tvoj super heroj?

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
DA Rip Kirby joj kad se setim samo, cekas da izadje novi strip i obigravas oko kioska. Kad dodje odma krece citanje do kuce. Ala su to bili lepi dani :)

Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
275
Obožavao sam stripove... yes3:yea:
Stripove Dilan Dog,Marti Misterija,Zagor,Blek Stena,Teks Viler,Korto Malteze,itd. sam obožavao da čitam i imao sam ih popriličan broj. :yea:
Ali,najjači od svih je,za moj pojam strip Alan Ford! Mogu da kažem da su likovi grupe TNT moji super heroji! yes3 Extra je i strip Družina od vješala! :blum3:

i da dodam da sam im ukoričio strane.yes3

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
DA Rip Kirby joj kad se setim samo, cekas da izadje novi strip i obigravas oko kioska. Kad dodje odma krece citanje do kuce. Ala su to bili lepi dani :)

nekako me je odusevljavao Dezmond, ta njegova trapavost batlera ali Kirbi mu je uvek besprekorno verovao i uvek ga pre smatrao svojim prijateljem nego samo batlerom ... svidjalo mi se to ....

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Definitivno " Superman ".......mada je kod mene spisak stripova .....mnogo duzi...

Npr....Teks Viler, Tunga, Celicna Pandza, Dijabolik,Uranela,Mister No, Korto Malteze, Alan Ford, Srebrni Letac, Rip Kirbi, Ben Bolt, Spyder, Tarzan, Fantom, Modesti Blejz, Marti Misterija, Zagor, Blek Stena, Talicni Tom, Asterix......itd......i naravno Mirko & Slavko..yes3.....( Mirko !!! Pazi !!! metak..... )

Član
Učlanjen(a)
27.05.2010
Poruka
164
Moj super heroj je Superhik najveci neprijatelj grupe TNT

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Moj super heroj je Superhik najveci neprijatelj grupe TNT

Pa,što onda nisi njega stavio u avatar umesto Broja 1 ???

4622.jpg

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Meni su ninđža-kornjače uvijek bile strava..........posebno Mikelanđelo u izvedbi Nikole Simića :)

Natrag