Tvoj super heroj?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Sigurno postoji super heroj iz tvog detinjstva ili je mozda aktuelan sad..ja sam volela da gledam betmena..spajdermena...oni su mi bas bili omiljeni super heroji..ko je tvoj super junak iz filmova..knjiga..stripova..?

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Obožavao sam stripove... yes3:yea:
Stripove Dilan Dog,Marti Misterija,Zagor,Blek Stena,Teks Viler,Korto Malteze,itd. sam obožavao da čitam i imao sam ih popriličan broj. :yea:
Ali,najjači od svih je,za moj pojam strip Alan Ford! Mogu da kažem da su likovi grupe TNT moji super heroji! yes3 Extra je i strip Družina od vješala! :blum3:

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Posto je Byk vec naveo ja cu samo da pridodam........Kapetan Miki, Modesty Blejz, Mandrak, Fantom, Alan Ford (neprevazidjeni), Mikijev zabavnik. To je nesto sto sam volela i danas volim da citam. Deo moje mladosti. yes3

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
blek stena i zagor te nej..duh koji hoda..sve to je uhh bilo strava ali stvarno alan ford ne prevazidjen..da danasnja deca znaju sta su propustila ili sta propustaju sto nemaju ili nece to da citaju nego igraju igrice na kompu po ceo dan..ee ali svako vreme ima svoje heroje..

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Moj omiljeni junak iz filmova je bio Tihi iz Otpisanih a iz stripova Blek stena...

Tako mi Ontaria......:)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
otkidao sam na Rip Kirbija, kasnije sam zavoleo Konana Varvarina a kao tinejdzer sam prestao da citam stripove .....

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Prvo sam zavoleo ''Mikijev zabavnik'' ,a kasnije su dosli Zagor,Mister No,Marti Misterija i Ken Parker....

Natrag