Tv pink

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Nekada sam gledala filmove na tom kanalu sada ni to, ima i boljih cable rules. Odvratni su mi sa onim narikacama radio teherana. Ma ono se ni u teheranu ne slusa to samo ima prodju ovde. Skup seljaka i prostaka na jednom mestu.wacko2:bad:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Moram priznati da u ono vreme kad nije postojalo nista bolje, Pink me odusevljavao sa filmovima i serijama koje nismo imali prilike nigde drugo da gledamo....Ali sa dolaskom kablovske televize, to se sve promenilo i naravno kvalitet se odvojio od ostalog sunda...
Sad retko kad gledam Pink, vise Fox, Tv 1000, i dolaskom dobrog starog Nemeceka na televiziju Avala poneki film..

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ma Pink je mala maca sta je OBN...Ali ajde...Mislim da je Pink onako sramotan poprilicno za nas narod...Neke zapadnjacke fore i fazoni...Nekad sam gledala i te gluposti sada gledam samo FOX life,FOX crime i obavezno pogledam poneki dnevnik obicno na RTS ili RTRS...

Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
275
retko gledam TV, ali pomenutu televiziju samo ako ima neki film, složićemo se da im je izbor folmova :yea:

upravo, :agree: ali od kad sam nabavio adsl više ni to

izbacio kablovsku i biram film kad i koji hoću

..da sam to ranije nego tek od januara, t t t t t t t t .....wacko2 UF.

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

pink.gif

:yea::yea::yea:

Skup seljaka i prostaka na jednom mestu.wacko2:bad:

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
37
Sustina citave Pink " kulture" svodi se na emisije u kojima paradiraju zvezde sa magistrale koje su mutirale u priucene pevaljke ,i koje animiraju gomilu mediokriteta pred kamerama svako trece vece ne bi li sakupili para za jos jednu plasticnu rekonstrukciju.
Trovanje mozga zaglup-emisijama konstantno, plus spanske serije, grand, zam,i ti-dam-ti-dam-ti-dam kao prateca himna golisavih zvezdice estradnog nam grand miljea...

wacko2

Poslednja izmena:
que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Gledam odakle iskopaste ovu temu ... pre pola god. malo li je
skeptisch_girl.gif
:girl_haha:

upravo, :agree: ali od kad sam nabavio adsl više ni to
izbacio kablovsku i biram film kad i koji hoću
..da sam to ranije nego tek od januara, t t t t t t t t .....wacko2 UF.
Amin!
smilie_girl_020.gif

Ma da bre, niko nikoga ne vuče za rukav ili daleko bilo tera da nešto gleda.
Stvar ličnog izbora. Iskreno, savršeno me ne zanima, niti imam pojma koje se to "kulturno-obrazovne" emisije tamo prikazuju. Jesu imali dobar filmski program, ali smore sa reklamama i to ne samo na pinku. Sada na TV-u jedino gledam vesti...
I opet kažem:
Da je žalosno - jeste, ali šta da se radi, verovatno se većini ljudi u ovoj državi to sviđa zato i ima prolaz.
Najbolje bi bilo kada bi ukinuli tu televiziju, ali šta bi bilo kada bi svi počeli da menjamo svet po svom ukusu wacko
e baš iz tog razloga veoma retko gledam TV, odvikla sam se.

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Protiv, jedino sam prekjuče (redak slučaj) gledao film "Zle mašine" čini mi se ali kada puste reklame ovi na Pinku wacko2, pola-sata, zaboraviš šta gledaš;).

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Televizija za seljake....yes3...a......" Seljaci Su Zakon "..........yes3

Natrag