Tužan sam... :(

Član
Učlanjen(a)
03.05.2010
Poruka
8
Ma nije bila u pitanju ljubavna priča. ;)
Drugarica sa kojom nisam mogao da ostvarim kontakt, na kraju sam se namerno posvađao sa njom tako da više ne može da priča samnom uopšte. Bolje je za nju. :)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ma nije bila u pitanju ljubavna priča. ;)
Drugarica sa kojom nisam mogao da ostvarim kontakt, na kraju sam se namerno posvađao sa njom tako da više ne može da priča samnom uopšte. Bolje je za nju. :)
Ne, ne, nemoj da se svađaš! Drugarice treba negovati, paziti i maziti, zalivati kao biljku, jer kad jednom odrastu mogu da pogomnu, da se "nađu pri ruci", naročito noću...:blum3:

Član
Učlanjen(a)
25.05.2009
Poruka
2.938
@Ice cool, drugar, ipak je to ljubavna priča sudeći po tvom ponašanju. Spusti malo loptu, kupi jednu rumenu jabuku i pokloni joj. Mislim da joj to do sada niko nije poklonio. Vjerujem da ćeš joj skrenuti pažnju na sebe.

Srećno, drugar...

Član
Učlanjen(a)
06.04.2010
Poruka
131
Tuzna sam zato sto nisam u stanju da se nateram da spremam ispite,a gori mi pod nogama!

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Moja je tuga pregolena kad vidim da ima toliko tuznih mladih ljudi ali jos sam tuzniji
kada se setim reci onog dzukca...." U ovom trenutku sedam miliona ljudi se seksaju, a ti si pored kompjutera...kako je to tuzno". Sto se tice devojcice dovoljno
ce biti da izadjes vanka i potrazis neki ribnjak.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Moja je tuga pregolena kad vidim da ima toliko tuznih mladih ljudi ali jos sam tuzniji
kada se setim reci onog dzukca...." U ovom trenutku sedam miliona ljudi se seksaju, a ti si pored kompjutera...kako je to tuzno". Sto se tice devojcice dovoljno
ce biti da izadjes vanka i potrazis neki ribnjak.

Hahhahaha vishe nisam tuzhan hahahaha kakav kralj!!!

Natrag