Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Turisti u šoku: Ležaljke kao noćenje

  • Začetnik teme maja_jevtic
  • Datum pokretanja
maja_jevtic

maja_jevtic

UREDNIK
#1
Turisti u šoku: Ležaljke kao noćenje
Desetodnevni "sitni" troškovi na plaži mogu koštati koliko i turistički aranžman.

IZVOR: BLIC, VEČERNJI LIST
9571694125582bd658919d173483263_w640.jpg

Foto: Thinkstock.com

"Devojka i ja smo jedva uštedeli dovoljno novca za letovanje. Otišli smo u Crnu Goru, jer smo preko prijatelja našli smeštaj za pola cene. Mislili smo da smo dobro prošli dok nismo videli da na većini plaža ne možemo da boravimo ako ne iznajmimo ležaljke. Kako smo za dve ležaljke i suncobran svaki dan plaćali 15 evra, bili smo prisiljeni da biramo hoćemo li ići na plažu ili uveče izaći", kazao je turista iz Srbije.

Toliko, naime, kako javlja Blic, iznosi prosečna cena ležaljki u Crnoj Gori, a toliko košta i noćenje u privatnim sobama i apartmanima.

Međutim, gosti na plaži troše i više od cene ležaljke jer se podrazumeva da će popiti kafu ili piće. U Grčkoj je nešto povoljnije te se suncobrani i ležaljke najčešće ne iznajmljuju posebno, već je dovoljno naručiti piće koje možete dobiti i za pet evra, a u Turskoj iznajmljivanje suncobrana i dve ležaljke košta oko šest evra.

U Italiji tri ležaljke i suncobran koštaju 25 evra, dok u Bugarskoj za dve ležaljke i suncobran gosti moraju izdvojiti pet evra, prenosi "Večernji list".
 

Top