Tune Up ili Advanced SystemCare 4

Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
228
ASC. imam ga skoro godinu dana (naravno uvek imam instaliranu najnoviju verziju), i odlično se pokazao.

Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
229
Advanced SystemCare koristim vec duze vreme i super odradzuje svoj posao,mada i Tune Up nije los.Poslacu ti na PP tutorijal za ASC.Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
asc sam koristio prije 3-4 god. i nije mi se svidio ni malo, od tada ni ne pomisljam da ga instaliram, a od tune up-a koristim samo 2009 verziju, sve druge su sranje

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
TuneUp Utilities je veoma dobar optimizer OS-a, registry, kao i cleaner os-a, vise je za napredne korisnike, jer korisnicima koji se bas ne snalaze u ozbiljnijim sistemskim aplikacijama i driver-ima, moze napraviti stetu, ima dosta vise opcija za optimizaciju i dublje prodire u srz OS-a, medjutim sada su gotovo svi operativno dobri i automatizovani, ja koristim verziju 2011 (zahtevan je i na jacim racunarima) i meni je dobar.
ASC je veoma dobar za konvencionalne korisnike kojima treba cista optimizacija OS-a i ciscenje Registry base

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
A sta mislite o "Auslogics BoostSpeed"-u?
Kako vam se on pokazao?

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
12.11.2009
Poruka
52
Mislim da je sve to negde isto ili slično.stvar je kako kome koji program legne.
Posle svake obrade os-a sa nekomod njih,kada probate sa drugim opet nešto nađe i popravlja,tako da se tu teško može realno oceniti.
Neki kažu da je bolje koristiti posebne manje programe za pojedine radove na sistemu.

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Da,kao sto je poznato da se dva anti-virusa ne podnose istovremeno instalirana na racunaru,tako nije pozeljno imati ni vise optimizatora instaliranih na racunaru,jer se i oni tu i tamo negde "sudaraju".
Ja vec duze vreme koristim Auslogics BoostSpeed i zadovoljan sam njime,stvarno osetim poboljsanje kada sistem propustim kroz njega.
Inace,na nekim nasim a i stranim forumima se tvrdi da je jedan od najprodavanijih optimizatora na svetu.

Natrag