Trovanje istine

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Molim 'braću Jeleniće' da ne spamaju temu. :)

Uzalud je tvoja molba.

I ja sam mog mačka molio da ne krade slaninu, pa me nije poslušao. Takav mu je "duh" :cool: Pa tako i oni, samo slede svojega "duha proroštva" (bacakanje u transu, valjanje u blatu, "psovanje na jezicima", kletve i cerekanja su samo neki od vidova njihovog "duha" i spamovanja koje iz istog - iste izlazi....
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Uveri Stvarnoslapa i DarthShonea da lazu, i oni ce to nastaviti kroz ceo zivot.

Greh je cudan.
Kad omili coveku, on je spreman sebe da uveri i da je koristan.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.331
Ovako profesionalni patološki lažovi truju istinu. Trovanje istine im je u genima, dobili su to kao talente (Bog ne daje takve talente), a svi su još pozavršavali fakultete kod svojih duhovnih očeva - svetih Alberta Rivere i Valtera Veitha (svetaca sekte čekatelja subote), te su još specijalno inicirani kroz školu arhilažova Aleksandera Hislopa. Evo dolje primjera kako laže čovjek koji je ovako obučavan da svojim lažima služi sotoni:

Odakle muslimanima Bezgrešnost Marije?

Pitaj muslimane, to oni znaju.

Ali odakle tebi ove sotonske laži, to ti znaš?

Imaj na umu i ko je bila prva žena Muhamedova...Fatima..i ko je bio njen nrat Varlam...monahinja katoličke crkve koja je svo imanje manastira prodala i dala Muhamedu..a njen brat katolički sveštenik...hajde dalje mozgaj...

:bfghb::ludd/:
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Zato su najotrovnije države katoiličke, od 20 najopasnijih po kriminalu, čak 14 je kurvinih.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ovako profesionalni patološki lažovi truju istinu.

Problem je što se Istina ne da trovati, pa ovi profesionalni trovači, pribegavaju nuđenju laži koju uvijaju u "odeću" istine, pri čemu je najrečitiji primer to što svi trovači istine, u stvari prevaranti i falifikatori, svoj sotonski crap (za prevod ove reči, koristiti google translate ukoliko među njima postoje oni kojima je i jezik na kome je "pisakarala" gatara iz Maine-a USA, ne poznaju) uvijaju u omotnicu Svetog Pisma.

Ps. Svoj "proizvod" dodatnu "zaslađuju" tako što sebi lepe akademske etikete, iako nitko od njih nije ni vrata od pravih akademskih instituija video na fotografijama, kamo li uživo. No, ako li i to ne upali, sledi dodatno "začinjavanje" onoga što ni pas s maslom ne bi pojeo (jer to za jelo nije), laprdanjima o zdravom životu i tome da je potrebno da se bude fit ukoliko se želi sačekati predstojeći Armagedon, koji samo što nije, jer oni znaju datum, izračunaše ga korištenjem "proročkog" računala (koje malo malo, šta ćemo, matoro je to, moraju mlatiti KJV prevodom Biblije, da bi proradilo)..

Ovako:

:assassin:
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Dara iz Jasenovca ili kako dobro širiti mržnju i lagati

Ako li je Bog Ljubav, što je onda "ja sam koji nisam"?

MRŽNJA

Što su ona oni koji šire mržnju i njome se koriste?

Sluge slepila - Samaela koji jest HA SATAN

Uostalom, kako i prodati njegovu laž i sebe kao "ispravne" nego li zavađati žrtve napada?

I upravo to Mileritski akoliti i čine.

Ps. Znaš li zašto im smjeta Blažena Djevica Marija?

Zato što je kćeri Evinoj (a ona to jest) proročeno da će zgaziti glavu zmije (boga subotarskih akolita)...
 
Natrag
Top