Tridesete

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Proslavis trideseti rodjendan i sta sad, da li najbolje tek dolazi ili...?

Poslednja izmena od urednika:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Proslavis trideseti rodjendan i sta sad, da li najbolje tek dolazi ili...?

Kako kome... eto meni npr. su najbolje bile one između 80. i 90. rođendana. Već poslije počinju problemi sa kurjim očima... hemoroidima i tako... nije to više to.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Lako je vama ženama do 30-e jer ste do tada, maks do 35 najlepše i najpoželjnije.
Od 35 vam jedino ostaje udaja, i to ako je moguće za nekog dobrostojećeg.
Što se nas muškaraca tiče mi smo najpoželjniji tek posle 30 pa sve do 55, a neki čak i 60 godina, i tada su poslovno i u svakom drugom smislu najaktivniji.
Ovde govorim o prirodnoj lepoti, ne o plastičnim operacijama i silikonima u svim delovima tela.
Operacija može da te ulepša i učini mlađom ali ne može da ti smanji godine.

Ja ne znam muškarca koji nebi uživao pored mlade li lepe koja ima oko 25 godina kao i ženu tih godina koja nebi uživala u društvu sa nekim finim gospodinom 40-ih koji zna kako treba sa ženama.

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Mislim da najbolje tek dolazi...
Potpuno si formiran/a kao licnost,egzistencijalni i emotivni status bi trebalo da su reseni...

treba uzivati ,u najboljim si godinama...

moze se uzivati (ali ne u potpunosti) ,ako jedan od gornjih uslova nije ispunjen...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Tridesete su najlepse godine..pun si energije..sasvim formirana licnost..imas karakter koji je cvrst i ne menja se kako vetar duva.Najlepse je u tridesetima ..to je vrhunac tvoje zrele lepote..nikad neces biti lepsa..Samo kad bi resila svoj status i od slobodne se pretvorila u zauzetu, stvorila porodicu..imala bar jedno dete..bilo bi savrseno.Sad mozes najvise da das..najvise da uzmes od zivota..gledaj da svaki dan prozivis najbolje sto znas..
Iskoristi svaki momenat da sebi napravis mala sitna zadovoljstva jer za njih kasnije neces imati vremena..izadji..prosetaj..putuj..ispituj..jer sad sto vidis..naucis..osetis.. ostaje kao uspomena celog zivota.
Bice jos bolje ali na neki drugi nacin ..najbolje tek sledi...;)

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Imam jos celu deceniju da dobijem odgovor na to pitanje :blum3: Ali imam neke pretpostavke...

Do tada cu vec uveliko zavrsiti faks i imati posao = Osnovacu porodicu...Zelim da budem mlad tata svojoj deci kako bi im bio blizi ;) I duze im bio na usluzi...

Zatim karijera...Ako sve bude islo kako treba vec znam gde cu biti zaposlen.Zena ce morati da prezume vecinu tereta naseg deteta/dece kako bi ja imao vise slobode u jurcanju te karijere o kojoj sanjam :blum3: To su neke osnove mojih aktivnosti u 30+.

Znam da cu biti svaler...I dacu sve od sebe da ne povredim zenu ;) Jer ce zena koja mi cuva decu imati svu moju ljubav...Znam jer je to jedini nacin da se uopste ozenim.Ne verujem da cu imati stalnu ljubavnicu :dntknw: Ionako da me grize savest jer varam zenu,tako da to nema perspektivu i moze da bude cisto fizicki.

Ostalo ce ici oko ove osnove...Jos je to daleko :blum3: Reci ce mi neko da sanjam previse,ali ja odavno vec pravim osnovu za ovakav zivot...I znam da ce mozda ispasti totalno suprotno,sto ne znaci da treba da prestanem da sanjam i trudim se da to ostvarim :dance2:Mislim da ce mi tridesete biti vrlo uzbudljive godine...Zelim da zadrzim mladost sto duze ali kad stignem tamo nece mi biti zao ;)

Toliko od mene :blum3:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Imam jos celu deceniju da dobijem odgovor na to pitanje :blum3: Ali imam neke pretpostavke...

Do tada cu vec uveliko zavrsiti faks i imati posao = Osnovacu porodicu...Zelim da budem mlad tata svojoj deci kako bi im bio blizi ;) I duze im bio na usluzi...

Zatim karijera...Ako sve bude islo kako treba vec znam gde cu biti zaposlen.Zena ce morati da prezume vecinu tereta naseg deteta/dece kako bi ja imao vise slobode u jurcanju te karijere o kojoj sanjam :blum3: To su neke osnove mojih aktivnosti u 30+.

Znam da cu biti svaler...I dacu sve od sebe da ne povredim zenu ;) Jer ce zena koja mi cuva decu imati svu moju ljubav...Znam jer je to jedini nacin da se uopste ozenim.Ne verujem da cu imati stalnu ljubavnicu :dntknw: Ionako da me grize savest jer varam zenu,tako da to nema perspektivu i moze da bude cisto fizicki.

Ostalo ce ici oko ove osnove...Jos je to daleko :blum3: Reci ce mi neko da sanjam previse,ali ja odavno vec pravim osnovu za ovakav zivot...I znam da ce mozda ispasti totalno suprotno,sto ne znaci da treba da prestanem da sanjam i trudim se da to ostvarim :dance2:Mislim da ce mi tridesete biti vrlo uzbudljive godine...Zelim da zadrzim mladost sto duze ali kad stignem tamo nece mi biti zao ;)
Toliko od mene :blum3:

Treba još malo da porasteš pa da se vratiš na ovu temu.
Pohvalno je što misliš unapred ali je tužno kako razmišljaš.
Možda će, kad stigneš u tridesete, neko izmisliti instant ljubav i porodicu.
Nešto kao PC. Nešto skineš sa net-a, nešto dokupiš i super mašina.

U pravu si Ljubo, ovde treba PIGGY da reaguje.
Zaprepastila sam se.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
E moje snajke, "stisle" tridesete-pa sad koje su najbolje godine? Da nisu tridesete? :D E pa nisu, "od kolevke pa da groba, najbolje je đačko doba"! :lol:

Natrag