Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Proslavis trideseti rodjendan i sta sad, da li najbolje tek dolazi ili...?
Imam jos celu deceniju da dobijem odgovor na to pitanje :blum3: Ali imam neke pretpostavke...
Do tada cu vec uveliko zavrsiti faks i imati posao = Osnovacu porodicu...Zelim da budem mlad tata svojoj deci kako bi im bio bliziI duze im bio na usluzi...
Zatim karijera...Ako sve bude islo kako treba vec znam gde cu biti zaposlen.Zena ce morati da prezume vecinu tereta naseg deteta/dece kako bi ja imao vise slobode u jurcanju te karijere o kojoj sanjam :blum3: To su neke osnove mojih aktivnosti u 30+.
Znam da cu biti svaler...I dacu sve od sebe da ne povredim zenuJer ce zena koja mi cuva decu imati svu moju ljubav...Znam jer je to jedini nacin da se uopste ozenim.Ne verujem da cu imati stalnu ljubavnicu :dntknw: Ionako da me grize savest jer varam zenu,tako da to nema perspektivu i moze da bude cisto fizicki.
Ostalo ce ici oko ove osnove...Jos je to daleko :blum3: Reci ce mi neko da sanjam previse,ali ja odavno vec pravim osnovu za ovakav zivot...I znam da ce mozda ispasti totalno suprotno,sto ne znaci da treba da prestanem da sanjam i trudim se da to ostvarimMislim da ce mi tridesete biti vrlo uzbudljive godine...Zelim da zadrzim mladost sto duze ali kad stignem tamo nece mi biti zao
Toliko od mene :blum3: