Tri udesa tokom noći u Beogradu

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Tri udesa tokom noći u Beogradu










izvor:
B92.net







Beograd -- Tokom noći u Beogradu su se dogodila 3 saobraćajna udesa u kojima su 4 osobe povređene, kaže koordinator za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac.


132462_1009-hitna-pomoc-foto-alo-dimitrije-goll_f.jpg



U saobraćajnom udesu oko 23 časa u Ulici Prve pruge muškarac, vozač, starosti oko 35 godina zadobio je povredu vrata i kontuziju grudnog koša i on je prevezen u Urgentni centar, rekao je Lutovac.Nešto pre 22.30 časova dogodio se saobraćajni udes na raskrsnici kod kvantaške pijace u Novom Beogradu u kojem je jedan muškarac zadobio kontuziju grudnog koša i prevezen je u Urgentni centar, kazao je Lutovac.

Dve osobe su povređene u saobraćajnom udesu oko 22 časa na Zrenjaninskom putu i prevezene u Urgentni centar, istakao je Lutovac.

Muškarac starosti oko 62 godine zadobio je kontuziju ramena i podlaktice, dok je druga osoba koja se nalazila na mestu suvozača starosti oko 53 godine zadobila povredu vrata, naveo je Lutovac.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 105 intervencija od kojih 25 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće javljali srčani bolesnici i astmatičari, precizirao je on.
 
Natrag
Top